» Ebba

Det är ju såhär att Julia och Agnes har en syster till. Så tänkte skriva några rader och presentera mig själv.
Jag heter Ebba och är som Julia 20 år. Vi är tvillingar med andra ord. Den vanligaste frågan man får när man säger att man har en tvillingsyster är, "Är ni lika?" Det får ni avgöra tycker jag.



Den största skillnaden mellan mig och Julia är att jag är snygg och hon är ful. Men om Julia fick säga det skulle det vara att jag sitter i rullstol sedan födseln och att hon kan gå, haha! Men det jag har gemensamt med mina systrar är  ett stort hästintresse och har som dem  tillbringat en hel del timmar på hästryggen och i stallet. 

Fram till jag var 12 år tävlade jag dressyr på mina två ponnyer, Cindy och Mammi. Innan dess hade jag en islandshäst som jag var ute och töltade och galopperade på i skogen i full fart tillsammans med Julia på hennes B-ponnyer. 

Charming Cinderella, Cindy, var världens sötaste B-ponny. Hon var fantastisk och henne lärde jag att rygga trots att jag inte kan röra benen då jag sitter på hästryggen. Vi plockade hem en hel del placeringar oavsett om jag tävlade mot andra handikappade eller icke handikappade och jag vann bland annat ett DM- guld för handikappade. Tyvärr fick vi ta bort Cindy i höstas då hon var 28 år, så nu får hon beta gräs i himmeln istället.



Samtidigt som Cindy hade jag är ponny till och det var Eastwoods Madam G, även kallad Mammi. Hon var en matglad C-ponny som hade tävlat en del dressyr då vi köpte henne.  Efter en operation så kunde jag inte rida längre så håller jag ögonen på Agnes och Julia ifrån backen istället. Lite har man ju ändå lärt sig efter alla dessa år sittandes vid sidan av ridbanan. 



Annars läser jag till lärare på Linköpings universitet och ska på måndag börja mitt andra år. Där fick ni veta lite om mig.
Ha det bra!!
/ Ebba



Helena
22 Augusti, 2011 - 20:55

alla ni är sjukt fina!

Katta
23 Augusti, 2011 - 20:55

Du ÄR snyggast Ebbabebba! Du äger!

Love till er alla i familjen, inklusive hund , katter och kusar!

Josefine
24 Augusti, 2011 - 20:55 / BLOGG: http://JosefineG.devote.se

Kul att få läsa om dig också, Ebba!

Cammi
28 Augusti, 2011 - 20:55

Hihi va rolig du är! =)Blir du inte nervös av att se dina systrar tävla?? Jag blir tok nervös när mina kompisar tävlar men inte när jag rider själv.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo