» Putseli puts

Sedan jag var 7 år och började tävla så har jag putsat utrustningen inför varje tävling. Tror faktiskt inte jag åkt på en enda tävling utan att smörja iaf något.. Självklart har jag skippat sadeln eller bara torkat av tränset lite lätt, framförallt när jag var yngre eller på en mindre tävling, men för det mesta plockar jag faktiskt isär grejerna.

Nu låter det som att jag är värsta perfektionisten men jag är verkligen inte den pedanta typen i övrigt! Det är bara det att jag hatar när tränsen och martingallarna är fulla av stöv, gammal dreggel eller torkad svett. Vi har desstuom olika vardags- och tävlingsträns vilket gör hela proceduren lite lättare :P Då behöver man ju inte vänta till sista dagen utan kan göra det en/flera dagar/veckor i förväg, asbra! Dagen innan tävling är det så mkt annat som måste göras som du inte kan göra nån annan dag, t.ex. tvätta hästen. /Julia



Agnes och jag tvålar alltid in vår utrustning. Stübben är helt klart favoriten! Lädret blir jättefint och mjukt med den tvålen så då tkr inte jag man behöver fetta in grejerna efter, kanske bara ibland.



Willes träns och brösta är klara inför tävlingarna i helgen:)
..och de är endast tvålade



denice
19 Augusti, 2011 - 21:55 / BLOGG: http://deniceesundberg.blogg.se/

den där stübben tvålen är grym, var nästan helt säker på att det var kombinerad balsam och tvål i den först för att det blir så otroligt mjukt :)

Caroline
19 Augusti, 2011 - 21:55 / BLOGG: http://littleworldof.blogg.se/

Jag är nog likadan, till "vardags" så blir det mest att jag torkar av grejerna. Men om man ska iväg eller vara extra fin så putsar jag alltid all utrustning. Använder samma tvål som ni, den är toppen! Allting blir så blankt och rent, känns inte som man behöver fetta in då.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo