» Qulans träns

vart har du köpt de tränset du har på Qulan? :) de med platt nosgrimma, letar nämligen efter ett sådant!! :) kram

Det tränset jag har på Qulan är världens bästa träns enligt mig. Om inte annat världens mest prisvärda.. Jag har nämligen köpt det på ÖoB och det kostade inte mer än 69 eller 79 kr, jag kommer inte ihåg exakt. Jag inhandlade mitt första ÖoB-träns år 2007 och har sedan dess använt det i princip varenda dag och dessutom på flera hästar dagligen. Tränset är fortfarande lika fint och alla spännen är jättelätta att knäppa och lädret är smidigt och bra! Efter det har vi skaffat tre träns till och det är dom träns som både Agnes och jag använder flitigast till vardags men även vid tävling :)

Däremot medföljer ingen nosrem eller någon sån ögla som man sätter nosremmen i utan det får man införskaffa själv. Tyglar ingår däremot och dom är skitbra ;) sånna tygtyglar med pluppar..

Annars säljer Glenn Gordon liknande träns. Jag har ett sådant träns som jag fick i julklapp för 100 år sedan. Även det tränset har hållt bra. Sen vet jag att Dyon säljer träns med platta nosgrimmor :)



Gusten i Glenn Gordon-tränset



En bild på Qulan från förra sommaren i sitt ÖoB-träns

Ha en fin lördag! kram Julia



Anonym
20 November, 2011 - 19:50 / BLOGG: http://ljungeln.blogg.se/

Det är så himla roligt att läsa er blogg för ni verkar vara så vettiga! Så härligt att läsa när folk berättar att tränset inte måste vara ett som kostar tusenlappen för att vara bra och ändå få ekipaget snyggt utrustat :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo