» Agnes hästar

Pablo Picasso B, kallad Picasso och Keso.
val f.1995
e. Pablo - okänd

Picasso var Julias första storhäst som vi köpte 2005 på ett försäljningsstall. Det var meningen att han skulle lära Julia hoppa 120-klasser. Han stod i en box med tre skor och jätte mager. Men mamma föll för honom när han la huvudet på sned och tittade på henne med sina vackra ögon, så det var ingen tvekan om vi skulle köpa honom.  Han hade tävlat upp till 130 i Italien, Frankrike, Belgien och Holland. Vi har faktiskt hittat lite tävlingsresultat, fast det var inga strålande resultat. Antningen var han nolla eller utesluten så det var nog därför han var så billig när vi köpte han.

Julia tävlade Picasso mellan 2005 till mitten 2009. 2009 var dom placerade på SM. Den sommaren tog jag över honom, vi hade placeringar i 120 och debuterade 130. Men i maj 2010 blev han skada och vart inte frisk förens maj 2011. I början på juni debuterade vi 140.



En film från 140 i Laholm som jag inte lagt ut.




Lady Mercedes, kallad Merchan
sto f.2006
e. Cassini II - Quantum

Merchan äger vi inte själva utan lånar henne bara. Hon kom hem till oss i lördags kväll. Så jag har bara ridit henne tre gånger. Hennes mamma går 150-klasser i Tyskland.
Bilder kommer senare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo