» Helgens tävlingar

I helgen har det gått både upp och ner.. Qulan har varit en stjärna hela helgen! Hon har gått 110, 120, 120 och 125 - samtliga starter felfritt! :D Dagens 120 var den klass som det kändes bäst i. Jag red bättre och väntade ut henne mkt mer.. Ibland har jag en tendens att vara lite för snabb fram i avsprånget och då blir inte sprången lika höga. Det handlar bara om tiondelar hit eller dit men den tiden kan vara mer avgörande än man tror :P

Wille, ja min kära Wille.. Vi har verkligen inte haft någon bra helg. Han har varit väldigt het och då ridhuset inte är jättestort vill han landa så fort som möjligt. Hindrena som står emot kortsidorna blir det inga bra språng på alls. Avslutade helgen med 12 fel i 140. det är nog första gången jag är nöjd med en 12-felsrunda men sprången var betydligt bättre än i de andra klasserna. Två av nerslagen kom på hinder just emot kortsidorna och det tredje på ett plank som jag helt får ta på mig då jag red med handbromsen emot.

Hoppade faktiskt inte fram ett enda språng inför 140 utan red bara på utebanan.. Bytte även bett. har ridit honom på babypelam en längre tid men han gick på ett annat bett när vi köpte honom, ett rakt bett med rullar och parerstänger. Kan lägga in en bild på det :) Qulan har även börjat gå på det bettet och hästarna verkar trivas med det. Nu på slutet har det känts som Wille gått emot pelamet lite så ska nog gå tilbaka till detta.

Kenny fick en placering i 125 och hoppade lysande!! :)

/J





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo