» Hemma

Nu är mamma och jag hemma från Flyinge.

Qulan och jag hade fyra nerslag i andra kvalet igår. Vi började med att riva ettan och sen trean och så åkte två bommar till. Jag är ändå nöjd med Qulans insats i helgen, hon har gått så bra hela året så då är det väl godkänt att inte få till en hundraprocentig runda ibland?! :P

Jag har analyserat fram och tillbaka vad nerslagen berodde på men till slut blir det bara för mkt.. det går alltid gräma sig, att jag skulle hållt i mer där, lagt henne mer utifrån där, hållt ut lite mer, gjort en extra tempoväxling innan jag började, väntat ut henne lite mer, ja hundra saker som man kunde gjort bättre. Men nu är det som det är och världen går ju inte under av ett lite sämre resultat.  
Ibland är det nästan bra för nu har jag huur mkt motivation och inspiration som helst efter några dagar där nere. Jag ska testa lite nya bett för nästa år får jag rida henne på lite andra bett. Hon är ju rätt tjafsig och jag har låtit henne vara som hon är eftersom det ändå gått så bra. Aja jag är så nöjd över min lilla prinsessa! :) Bara det där med att sova borta är hon ju inte van vid.

Nu ska jag ut och rida! :)
kram Julia



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo