» Resultat

Ja då var vi hemma igen. Vi har rätt långt ner till Laholm men resan gick bra och hästarna verkade inte bry sig så mkt om att det blev många timmar i transporten :)

Wille kändes jättebra i 130 och var felfri och kom 5a av 96 starter. Han var riktigt lugn faktiskt!

I 140 däremot gjorde vi vår sämsta runda tillsammans hittills. Kom lite nära på en oxer som vi rev rätt rejält då han tappade spänsten i uppsprånget.. Detta ledde till att jag fick lägga in ett extra galoppsprång till kombinationen och vi rev då A-hindret. När det blivit ett lite för grovt fel blir han jättestressad och egentligen är det kanske bättre att utgå då?! Han är egentligen inte den typen av häst som vill riva men han är så himla känslig så i sånna här situationer blir han så stressad att han river och det blir allmänt dåliga språng.. Så vi rev fler hinder efter detta..

Tror även jag ska prova ett annat bett för han blir lite stark på bettet jag har nu och då höjer jag handen. Detta leder självklart till att han tar upp huvudet väldigt högt och då blir det ju svårt att se hindrena. Jag menar, han är ju inte direkt lågställd innan:p och att göra runda språng när huvudet är rakt upp precis innan blir rätt svårt.

Vi har haft en jättebra utomhussässong och har varit placerade i 140 och kvalade till YR-SM. Nu ska vi bara försöka hitta samma flyt inomhus och jag borde kanske åka och hoppa i ett ridhus, för det är ju trots allt lite skillnad på inne och ute.

/J


Min fina prins!


alexandra
16 Oktober, 2011 - 20:39 / BLOGG: http://alexandrasjosten.wordpress.com

130n såg jättefin ut! Grattis! Man sitter ju hemma med datorn och är lite expertpanel( ;) ) och då har jag alltid tyckt att ville ser lite jobbig ut men han var så mycket finare i verkligheten :D Du rider så fint Julia :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo