» Frågor och svar

vad har du för talanger som inte är hästrelaterade? ;)
Det skulle väl möjligen vara bakning. I övrigt är jag väl ingen direkt talang på någonting, lite lagom bra på allt istället, haha! ;)

hur är ni som personer utanför hästarna?
Jättesvår fråga! Men snälla och ödmjuka skulle jag väl ändå säga, haha jo men det tkr jag väl.. Vi går in för allt vi gör, såväl vad gäller hästarna som det vi gör på fritiden eller i skolan.

Har ni utövat någon annan fritidsaktivitet när ni var ynngre? om inte, vilken sport skulle du hålla på med om du inte red?
Jag och Ebba sjöng i kör när vi var mindre, ja det är faktiskt sant. Det skulle man ju inte kunna tro om man får höra oss sjunga nu.. Däremot har ingen av oss utövat någon annan sport än ridning. Jag (Julia) har INGET bollsinne så fotboll eller någon annan bollsport har aldrig varit något alternativ för mig ;) När jag var mindre älskade jag att orientera i skolan och sa alltid att om jag inte hade ridit så skulle jag ha orienterat. Har varit kartläsare till mamma när vi åkt på tävlingar sedan jag var 6-7 år så är väl lite av ett ”kartfreak”. Orientering är väl inte den sport jag skulle välja nu då jag tkr det är för jobbigt att springa men längdhopp är något jag tycker är riktigt kul så det skulle väl vara det! :)

Skulle man kunna få se en bild på er sadelkammare? :)
Javisst!





vad har ni för filmkamera?
En Canon. Den har inga speciella finesser utan huvudsaken är att man kan ha med den på tävlingar och inte behöver vara alltför rädd om den.

Såg trevlig ut:) har jag missat något eller vad är det för en häst:)
Ang Gappa. Har berättat lite om henne i ett inlägg här.



Inez
29 April, 2012 - 18:56

Kan inte ni filma rundvisning i ert stall någon gång? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo