» Botox

Var i Nykyrka igår och tävlade. Nasse hade två nedslag i 1,20, han var lite tittig och jag red rätt dåligt. Merchan gick en 1,20 och var felfri. Var skönt för henne att få hoppa en lite lägre klass och hon gjorde det busenkelt. Gappa gick en 1,30 och var superfin i grundomgången och felfri. Det var ingen lätt bana, 11 hinder och totalt 14 språng. Det var en Winning round och vi var då sist ut i omhoppningen. Där fick vi ett nedslag ut ur en kombination som tredje sista hindret då hon inte räckte över bakbommen riktigt. Efter detta vände vi upp på ett räcke och det kändes som vi låg helt perfekt och hon tänkte hoppa av men ångrade sig i sista stund och trampade in ett till så jag flög av.. Vi blev 8:e placerade ändå.
 
Tur i oturen fick jag bara ett jack i läppen som jag var tvungen att åka till sjukhuset och sy ihop. Tre stygn blev det allt som allt. Nu ser det därmed ut som jag har värsta botoxläppen- på ena sidan iaf. Det är typ omöjligt att le och äta, haha. Men vad gör man inte för gratis läppförstorning?! ;)
 


Anonym
20 Augusti, 2012 - 19:50

Haha, hoppas det går över snabbt :)

Karin
20 Augusti, 2012 - 19:50

Haha! Din stackare...

Sophia
21 Augusti, 2012 - 19:50 / BLOGG: http://sophiakarlsson.blogg.se

Åh vilken otur men bra att det inte blev värre!
Jag fick sy 4 stygn i läppen för något år sedan och det positiva med just läppen är att det läker för jäkla bra så det syns ingenting efteråt :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo