» Dag 3

Qulan felfri i 1,20 idag igen, hon är bäst!! ;D Rundan idag kändes mkt bättre än i fredags. Jag hade bättre tryck och en jämnare rytm. Merchan rev jag sista hindret på i 1,20, red J*KLIGT klantigt så fick skylla mig själv att det blev 4 fel. FY! I övrigt hoppade hon jättefint och säkert, dock kändes hon lite mattare än i fredags så hon ska ridas lite lugnt i veckan som kommer. Hon har gått rätt mkt sista tiden och denna helg har hon hoppat två 1,20-klasser och hon gjorde ju sin debut i fredags så är otroligt nöjd med hennes insats. 

Wille känns väldigt fin och bra i sina språng nu men resultaten blir inget bra ändå, suck! Även idag hade vi två nerslag i 1,35en, första nerslaget kom ut ur en kombination som stog kort mot väggen. Detta gör att han inte fullföljer språnget utan vill landa för tidigt. Skrev om detta efter tävlingarna i Vetlanda i november då jag kände precis samma sak. Nu känns han dock mkt bättre i sina språng, han hoppar med mer luft och "kastar" sig inte över hindrena som jag fick känslan av på sista tävlingen förra året. Det andra nerslaget kom på ett plank där jag kom lite för nära så vi fick ett frambensfel där ist.
Vetlandas ridhus är inte särskilt stort vilket gör att det är mkt hinder på ganska lite yta. Detta är nog inget bra för Wild Wille ;) Utesässongen är mer än välkommen typ nu..

Men usch jag blir irriterad på att vi inte presterar så bra som vi faktiskt kan! Okej, vi kanske inte är helt hundra i form ännu då det är i början av säsongen men 8 fel är för mkt.. 4 fel känns ändå okej, det hade också resulterat i två placeringar. Om om inte fanns, vad mkt lättare det skulle vara då, haha ;) Vet inte om jag kanske rider för fort på honom.. Aja får kolla igenom filmerna några extra gånger och se vad som behöver "åtgärdas".

I övrigt har det varit bra byggda banor och trevligt arrangerade tävlingar, som vanligt nere i Småland :)



 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo