» Frågor och svar

Vilken fin blogg ni har!! Väldigt fina hästar med för den delen, bor ni så ni har era hästar hemma? Kolla gärna in på våran blogg om ni skulle vilja! :)

Tack så mkt!:) Ja vi har våra hästar hemma.

 

vad tycker du om meredith sadeln :) ?

Både Agnes och jag rider som sagt i varsin Meredith-sadel och jag måste säga att det känns som att den ligger bra på så gott som alla hästar. Självklart måste en del kanske ha en fårskinnspadd eller gelépadd men över lag kan man lägga den på nästen vilken häst som helst :) Jag tycker även att den är väldigt skön och man sitter bra i den. Vissa sadlar tkr jag t.ex. att man hamnar lättare i stolsits i eller att det känns som det är för mkt/för lite stöd.

 

Jag är så kär i Wille:) har ni fler filmer på honom?:) han ser verkligen inte lätt ut att rida:) men attans vad snygg han är:D

Ja han är jättefin, en liten sagohäst till utseendet ;) De filmer jag har på honom ligger på min youtube-kanal: http://www.youtube.com/juliaajohansson och där kommer det troligen ut fler filmer sen när tävlingssäsongen drar igång.

 

 

Är Kenny eran?

Nej han ägs av Landgestuet Sachsen-Anhalt i Tyskland. Han leasas av Lundgren Sporthorses så jag rider honom inte till vardags utan tävlar honom bara och tränar någon gång då och då för att ha koll på spakarna inför tävling :)

 

Jätte intressant att läsa när ni lägger ut övningar, mer sånt! :) hade ni 15 meter mellan planken? skulle vara roligt om ni kunna skriva mer avstånd mellan både trav och galoppbommar/hinder så man kan träna hemma :)

Vad kul att du tycker det! :) Ärligt talat vet jag inte hur långt det var mellan planken, tyvärr.. Vissa avstånd skrev jag dit då jag visste vad det var mellan dom men kan skriva alla avstånd nästa gång jag lägger ut en sådan skiss. Får ta reda på dom då helt enkelt ;)

 

Vad tyckte du om Anna som tränare?

Jag tycker hon var jättebra! Hon förklarade tydligt och pratade rätt mkt vilket jag gillar. När hon sa vad man skulle göra/förbättra så förklarade hon även varför vilket jag tycker många glömmer. Det är lätt att stå och säga, gör si, gör så, och då gör man det man blir tillsagd men funderar kanske inte på varför det blir bättre av att göra det. Lite luddig förklaring men hoppas ni förstår vad jag menar :) Man vill ju veta varför det blir så mkt bättre av att göra det ena eller andra.

/Julia




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo