» Frågor och svar

Vi har fått in några frågor som jag tänkte svara på. Kaspers video verkar ha varit väldigt uppskattad, kul att Agnes och den lille busen kunnat roa så många! ;)

Hej Julia! Är vän med dig på Facebook och såg att du skulle till Helsingborg under nyår. Hur är den festen och har ni kul? :)
Sen har jag en fråga till: ska du till Falsterbo i år?
Hejhej! Jag tycker den är väldigt rolig, sen beror det ju på att jag haft så bra sällskap med mig ner också :) Ja det ska jag. 


Mikaela och jag på nyår

Riktigt bra att sitta på en häst så tidigt. Skulle aldrig ens komma ur sängen så tidigt. Men hur gör ni med fodringen ? Bara krafft och sen rider eller äter dem efter ni ridit så tidigt?
Vi morgonfodrar våra hästar kl 6 varje morgon. Efter detta går jag in och äter frukost och går sedan ut till stallet innan klockan sju igen. Krafftfodret är ju såklart uppätet då men inte allt hösilage så det får dom äta upp efter ridpasset. 

HAhhahhaha klockrent! :) Vad har Agnes för jacka på sig där? Riktigt snygg=)
Haha, ja jag älskar också den filmen!! (jackan Agnes har på sig när hon rider Kasper). Det är en svart dunjacka som vi köpte varsin i februari förra året på Börjes i Tingsryd. Den är hur skön som helst! :) 

hur kommer de sig att ni blev bjudna dit från början? :)
(till nyårsfesten i Helsingborg). Det skickas ut inbjudningar på facebook och vem som helst kan bli bjuden. 

Hej! :D
Jag undrar om du vet något som hjälper att hästarna inte får så höga styltor? (förutom snösulor)

Tacksam för svar/ Sandra
Hej! Tyvärr så har inte jag något bra knep förutom snösulor. Fick tipset att testa ha hovfett inuti hovarna men tyckte faktiskt inte att det hjälpte så bra..

Vilken söt liten sak :) har ni alla hästar ihop eller går dem själva ? :)
Ja han är verkligen urgullig! Alla våra hästar går själva i hagarna. Picasso blev sparkad av en annan häst i hagen år 2005 och fick vila i ca 8 månaders tid så då  vi att aldrig ha fler hästar i samma hage någon mer gång.. Däremot har vi haft några unghästar ihop och när de går på bete under sommaren så har vi fler hästar i samma hage. Vi släpper inte ihop ston och valacker utan har de var för sig och helst bara två hästar. Det brukar fungera bra.


Picasso förra sommaren

/Julia



Emma
03 Januari, 2012 - 20:53

Ett tips för att slippa snöstyltor är att pensla tjära i hovarna innan man ska ut och rida. :)

Jannika & Josefine
08 Januari, 2012 - 20:53 / BLOGG: http://jkstyle.blogg.se/

Vilken fin blogg ni har!! Väldigt fina hästar med för den delen, bor ni så ni har era hästar hemma? Kolla gärna in på våran blogg om ni skulle vilja! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo