» Qulan

Vad är det för "fel" på Qulan? Hon har gått så fruktansvärt bra när jag ridit henne denna vecka! :D Hon har varit jättemjuk och fin och samarbetsvillig.
 
Kanske fick Qulan inspiration nere i Falsterbo när hon såg alla andra hästar som böjder fint på nacken och inte bara stretar emot när ryttaren ber om ngt. Eller så har ryttaren fått en ännu större inspirationskick och börjat kräva mkt mer, ja det är frågan?! ;)
 
Jag har alltid ridit henne lite för snällt och inte krävt tillräckligt mkt. Visst, hon ska ju gå att reglera framåt och bakåt och det är inte så att jag bara rider henne i skogen med huvudet rakt ut. Men jag har ändå hela tiden undvikit "konflikter" då jag tycker det är så tråkigt när det ska vara världens dragkamp varje dag men nu har jag inte kännt den känslan utan vi har varit helt synkade med varandra! :)
 
Nere i Falsterbo när vi hade två nedslag i andra kvalet kände jag att de endast berodde på ridbarheten. Hon kommer aldrig bli ngn dressyrhäst men nu är vi kanske på rätt väg att bli lite mer dressyriga, haha! Och det ger förhoppningsvis resultat även i hoppningen! :)
 
 


Jenny
22 Juli, 2012 - 13:54 / BLOGG: http://Www.ljungbyridcenter.se

Ha, ha! Välkommen hit och träna dressyr för Karina Möller med Qulan. Hon gör underverk med våra älskade hopphästar.. ;)

sveriges största hästblogg
23 Juli, 2012 - 13:54

Vill du vara med i kampen om att bli sveriges största hästblogg? Gå in på www.sverigesstorstahastblogg.se

sveriges största hästblogg
24 Juli, 2012 - 13:54

Vill du vara med i kampen om att bli sveriges största hästblogg? Eller vill du vinna någon annan titel? Gå in på www.sverigesstorstahastblogg.se
Vi kommer även att ha deltävlningar där man kan vinna priser. ANMÄL DIG IDAG!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo