» Världens finaste hästar!

Jag är så himla glad över att ha så fina hästar i stallet! Alla tre - Nasse, Merchan och Qulan är unga med mkt språng i sig och det är hästar jag uppskattar att rida varje dag.
 
Qulan hoppades i förrgår och det är helt sjukt vilken känsla jag får på henne när allt stämmer. Bara jag får till min ridning och den perfekta avsprångspunkten så är hon en halv meter över 1,40-hinder. Hon har sådant självförtroende på hinder och det känns aldrig som att hon tar i, hon bara gör det. Full koll på fötterna har hon också.
 
Merchan hoppades igår och ja hon är bara för häftig! Min nästa speedhäst helt klart. Hon är en sugpropp som verkligen söker hinder och som sedan gör allt för att klara det felfritt. En riktig liten vessla som jag sitter med ett stort leende på läpparna varje gång jag rider henne, hon är en arbetsmyra som älskar att jobba.
 
Även Nasse fick hoppa igår och han vill absolut inte vara sämre än flickorna. Kommer vi lite nära, lite utifrån, det är ett räcke eller oxer, ja vilket hinder som helst så hoppar han lika fint i vilket fall. Han har lika bra teknik fram som bak och hans ridbarhet och hans galopp är helt underbar. Nasse har inte hunnit visa vad han går för ännu då han inte har så mkt rutin. Men med mer rundor ute på tävlingsbanorna får ni se upp.. ;)
 
Sen får vi ju inte glömma Agnes superstars - Wille och Picasso och sedan även vår nya fina 3-åring :) Gappa som dessutom bor här emellanåt visar att även hon är en stjärna till hoppehäst!
 
 
 


C
25 Juli, 2012 - 15:50

Sett att två av era hästar ligger på hästnet, hur kommer det sig? Tröttnat på heta Wille? Du rider honom ju såå bra Julia!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo