» Filmer Kumla


Det finns mkt språng i denna stora damen. Hon har inte riktigt styrkan än vilket gör att när jag kommer lite närmre som på hinder nr 3 och 5 tappar hon språnget lite och vi fick då en ganska grov rivning. Med mkt markarbete så kommer det bli kalasbra för som det är nu rider jag hela tiden på framåtlägen vilket gör att det blir lite svårt när det är inomhus i ett lite mindre ridhus när hindren kommer fort. Men hoppa det kan hon!! :)


Fina Mercedes! Hon vill så väl och vill inte riva egentligen. Kom aningens nära på A-hindret och hon backade av över hindret och kollade mer på B- och C-hindret.


Han har blivit så självsäker och fin nu Nasse! Tkr däremot att jag rider honom i ett lite för högt tempo.. Sprången känns iaf bra och dom känns över lag ganska jämna :) Smackade lite lätt på honom på hinder nr 5 så kanske var det därför han var i det?


Maria
08 Mars, 2012 - 21:10

Hur gör ni för att få hästen att byta galopp i svängarna, bryter ni av och fattar ny eller fortsätter ni så att dem får rätta sig själv? Eller tränar ni alltid på galoppbyten från marken mycket? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo