» Finaldagen

Penny hade tre nedslag i dagens 6-årsfinal. Rev hinder nr 2, 3 och 4B men klarade sedan resten av svårigheterna på banan som avslutades men en rätt tuff trekombination. Hon kändes aningens trött idag, hon har endast gått två 1,30-klasser innan denna tävling och nu var det tre stycken på en och samma helg.

Qulan var näst ut. På framhoppningen tyckte jag hon överreagerade på kombinationsbettet jag ridit henne på de tre senaste starterna. Därför ändrade jag till vanligt tränsbett på framhoppningen. Var kanske inget bra beslut av mig såhär i efterhand då hon ändå fungerat väldigt bra med det andra bettet och varit felfri i samtliga tre starter hon gjort med det i munnen. Aja, det är lätt att vara efterklok.

Vi fick totalt 8 fel, rev treans räcke och sedan åttans oxer, bakbommen. Hon blev lite låg fram hela banan och hängde sig på bettet lite så hon kom inte riktigt på bakbenen på samma sätt som hon gjort i de andra starterna. Egentligen inte så mkt att säga någonting om då jag vet vad felen beror på.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo