» Ullaredet

Hemma igen!:)

Ni gissade såklart rätt, Gekås i Ullared var resmålet. Åkte dit igår morse och sov över tills idag. Vilka Ullareds-fantaster.. Kanske borde bli en av huvudrollsinnehavarna till deras program nästa säsong?! ;)

Har shoppat rätt mkt vanliga kläder faktiskt. Massvis med fynd vilket alltid uppskattas! Det kan vara rätt olika varje gång man är där men den här gången fanns det mkt snyggt måste jag säga. Helt plötsligt är allt över 129 kronor dyrt, haha ;) På hästfronten hittade vi nummerlappar, de har ju en tendens att gå sönder efter att man använt dom en gång, fleecetäcken, B-vitamin, grimmor, grimskaft, ridhandskar och varsin tävlingsskjorta. Kan inte komma på ngt mer. Vill ni se bilder? för isf kan jag fixa det, på hästgrejerna alltså, kanske inte jättekul o se allt annat mös? Det blir ju en hel del grejer av lite allt möjligt såsom påslakan, lampor, smink mm mm.

När vi kom hem idag red jag Qulan och så hjälpte jag Agnes för hon skulle hoppa Picasso lite. Imorgon kommer Penny hit för att bli riden kl 8 och vid 15 ska vi bygga bana för kl 17 är det Clear Round-hoppning i vår klubb och jag är alltid "banbyggare". Ska även rida alla hästarna och fixa iordning alla grejer för vi ska tävla i Norrköping torsdag-lördag och så ska jag tävla Nasse på en annan tävling på söndag. Full rulle med andra ord men det är skoj! :)


Jag och Picasso i Norrköping 2008



erghe
15 Maj, 2012 - 21:02

vill jättegärna se bilder! På allt nästan!!

Anonym
15 Maj, 2012 - 21:02

Klart vi vill se bilder! :) Och gärna på allt ickehästigt också! Ska också ta och åka dit, men kommer aldrig iväg. Lite bilder kanske kan motivera mig att ta tag i saken. ;)

Frida
16 Maj, 2012 - 21:02

Håller med ovanstående, vill jätte gärna se bilder :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo