» Dagens resultat

Ja vad ska man säga om dagens resultat..?!
 
Rossini och jag var först ut i 1,35en. En bana med 11 hinder, 14 språng. Vi rev hinder nr 4 och 10. En bra runda tycker jag ändå att det var. Han kändes något mattare idag men hoppade ändå väldigt fint! Regnet öste verkligen ner när vi red fram så förutsättningarna var ju inte de bästa och 8 fel visade sig vara ett bra resultat på denna svåra bana.
 
Merchan var nästa häst ut. Hon hoppade väldigt fint men rev tyvärr bakbommen på femmans oxer då jag lade in 7 språng istället för sex då det blev lite vingligt på linjen mellan hinder 3-4, 4-5. Sen var nr 6 en trekombination vid domartornet och då, ca 15 m innan så blir hon rädd eller ngt så jag får vända runt igen.. Vet inte om hon reagerade på att det spelades jättehög musik i högtalarna som stod precis där för så brukar hon ju inte direkt göra.. Nästa gång jag kom mot trekombinationen blev det jättedåligt in på A-hindret då hon fortfarande var rätt skeptisk till att gå där vilket resulterade i kråksprång genom hela trekombinationen och vi rev både, A, B och C, haha. Sedan resten av banan hoppade hon super och var inte i en bom utan helt klockren! Summan av kardemumman blev 23(!!!) fel med tidsfel och allt, som i princip bara orsakades på ett hinder..
 
Qulan är lite ur form känns det som.. Hon hade två nedslag, nr 5 hon med och sedan A-hindret i trekombinationen. Egentligen hoppar hon väldigt väldigt bra men hon är lite för överladdad vilket gör att det strular till sig mellan hindrena.. Vi fick 12 fel och massa tidsfel. Jag är inte alls nöjd med vad vi åstadkommer inne på tävlingsbanorna för tillfället. Både som 5 och 6-åring har hon varit felfri i nästintill varenda start hon gjort. Därför är det såklart lite tråkigt att vi just nu är inne i en svacka där jag inte känner att min ridning stämmer på henne, och vi känns inte alls lika sammansvetsade som jag vet att vi brukar vara.
 
Rossini vid prisutdelningen i fredags
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo