» Rossini

Jag är väldigt nöjd med min och Rossinis utveckling. Då menar jag vår utveckling tillsammans som ekipage
 
Jag började tävla Rossini i slutet av april i år, han hade då gått 140 med sin ägare och jag visste att det var en häst som kunde. Han är välriden och kan allt på marken och att han kunde hoppa 140 på ett lätt sätt visste både jag och Linda, hans ägare. Att jag tävlat tom 145 tidigare och också "kan min sak" visste både jag och Linda också. Sen är det en annan sak att vi tillsammans ska kunna prestera. 
Eftersom jag inte rider honom till vardags heller så är det såklart lite svårare. Linda köpte Rossini som 3-åring och han är nu 13 år, under den här tiden är det bara hon som ridit och tävlat honom. Att byta ryttare efter 10 år är såklart också en omställning för hästen. 
Vi är ett sådant bra team tillsammans (jag, mamma och Linda) så det fungerar bättre än vad vi vågat hoppats på! Att Linda dessutom är delaktig i mina andra hästars utveckling och prestationer tycker jag är väldigt roligt. Vi gläds tillsammans, funderar ut olika lösningar tillsammans och lägger upp tävlingsplanering och allt tillsammans. 
Delad glädje är dubbel glädje! :)
 
Jag är oerhört glad och tacksam att jag fått förtroendet att tävla en så fin häst! Han är en stor tillgång för mig, bästa, lilla Rossen <3
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo