» Jag blir avundsjuk på mig själv!

Det är helt sjukt vilka fina hästar jag har i stallet just nu. Inte nog med de som står här hemma, jag rider även Rossini och Danny! 
 
Idag var Danny, Lina och Dojan felfria i 120. Detta var deras andra 120-start vilket resulterat i två nollor för Dojan och Lina och 4+0 för Danny, wow! 
Clara hoppade sinnessjukt bra, till och med så folk kom fram till mamma efter hennes start. Däremot hoppade hon för högt på A-hindret i båda kombinationerna (med två galoppsprång) vilket resulterade i utbrytning på båda kombinationernas B-hinder. Mitt i denna hushoppande-yra lyckades vi riva ett hinder då det blir lite svårmanövrerat och väldigt ojämna språng då Clara även körde lite "kan själv". Hon fick även starta ytterligare en 120 då det var samma bana i den klassen. Jag tyckte därför det kunde vara bra för henne att komma in på banan en gång till. I den klassen rev vi in i första kombinationen då det blev ett missförstånd då klassen innans fel satt kvar hos både henne och mig. Sedan rev vi det allra sista hindret då hon var typ såååhäär trött. Lilla gumman <3
 
Jag är så lyckligt lottad att äga så fina hästar och få förtroendet från ägare att tävla och träna deras hästar och presentera dom på tävling! Jag har tre hästar som startat svår hoppning varav Qulan och Merchan bara är 8 år. Rossini är dessutom kvalad till senior-SM. Tre superfina 5-åringar genom Dojan, Clara och Danny, hästar med stor kapacitet som jag tror vääldigt mkt på. Inte nog med det, Lina och Tingeling, två 6-åringar som också har väldigt stor potential. Lina har verkligen bevisat vilken stjärna hon är genom förra helgens och dagens felfria rundor.
 
Åh, jag blir nästan avundsjuk på mig själv!
Glad Påsk :)
 
Jag älskar denna häst


isabella
18 April, 2014 - 18:21

Dojan ser väldigt stadig ut, ska du kvala henne till falsterbo? Har du någon film på clara? :)

Sofie
19 April, 2014 - 18:21 / BLOGG: http://merajag.devote.se

Snyggt ridet och grattis till väldigt fina resultat!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo