» Jönköping dag 2

Igår var vi tillbaka i Jönköping och tävlade. Denna gång med Merchan och Rossini.
Merchan hade ett nedslag i 135, B-hindret i en kombination. Det var jättemånga som rev A-hindret i just den här kombinationen som stiod relaterat på sex galoppsprång från ett räcke. Jag fick nästan ett för stort och bra språng på A så vi landade anaingens för långt in och fick det därmed trångt till B, annars kändes hon super!
Vi besultade därmed att debutera 145. Vi gick in som andra start och hade tre nedslag vilket visade sig vara ett väldigt bra resultat på denna bana då man gick vidare till Winning Round på 8 fel. Jag tänkte lägga upp filmen så kör jag en liten utvärdering i samma veva ;)
Rossini hoppade fint och hade två nedslag, ut ur trekombinationen och på en oxer tre galoppsprång efter en trippelbarr. Egentligen inte så mkt att säga någonting om. Oftast handlar nedslagen på honom om att jag borde suttit upp lite mer vilket jag tror var anledningen till de fel jag fick igår. Tyvärr hamnade vi precis utanför WR och därmed precis utanför placering med tre tiondelar. Aja, någon måste ju ta den platsen :P
 
 


Melina
08 April, 2014 - 11:55

Duktiga ni :) Vilka fina hästar du har fått hem o rida på, eller fina stammar iaf, har ju inte sett så mycket mer ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo