» Clipmyhorse

Jag har äntligen blivit premium-medlem på Clipmyhorse. Jag har velat bli det ganska länge men inte gjort slag i saken. Så det var på tiden ;)
Clipmyhorse filmade 7-årsfinalen på Flyinge som jag red med Qulan och Merchan så det var väldigt roligt att se rundorna med sådan proffsfilmning, som på TV liksom haha. Och med en engelsktalande kommentator och hela baletten ;) därför beslutade jag mig för att köpa båda hästarnas ritter för det är ju faktiskt väldigt stor skillnad från mammas filmning med vår kamera. Men.. Klart att det inte skulle fungera så enkelt som jag trodde.. Hela bilden är nämligen helt grå när jag ska kolla på mina köpta filmer men ljudet är helt i sin ordning så jag hör hela ritten. Åååhhh jag blir då trött!!!!! 
Jag har mailat dom och hoppas de kan lösa det. Min engelska är totalt värdelös men på mail tror jag de förstår mig ;) man kunde ringa om man hade tekniska problem vid köp av film men det känns inte som något allternativ, inte i första hand iaf. 

När filmerna fungerar som dom ska tänkte jag visa dom här :) kom på att jag inte ens lagt ut Qulans runda från vår egen kamera. 





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo