» Tisdag

Det är lite torftigt på kommentarsfronten här numera. Besökarantalet har knappast blivit mindre men däremot kommentarerna så måste säga att det faktiskt skulle uppskattas med någon liten rad då och då ;)
 
I helgen ska jag träna för Anna Emanuelsson, fredag och lördag. Det ska bli väldigt roligt då jag endast tränat för henne vid ett tillfälle tidigare och då var mycket nöjd. Det är en tvådagarsträning så jag tänkte ta Dojan ena dagen och Merchan andra. Jag ska även rida Rossini två dagar :D Efteråt tänkte jag göra en utförligare redogörelse över träningen. Det kanske skulle uppskattas?!
 
Svar på två frågor jag fått:
 
Varför är det just dojan du säljer och ex inte merchan? Hon ser ju jätte fin ut och lovande inför framtiden.

Det är faktiskt som så att alla mina hästar är till salu så egentligen är inte Dojan mer till salu än någon annan. Däremot är jag väldigt delad i att sälja Dojan då jag älskar känslan i hennes språng. Jag lade mest ut Dojan på annons då jag anser att exempelvis Qulan eller Merchan är lättare att sälja via kontakter än på en annons. Clara är även hon till salu.
Jag vill absolut behålla en av Qulan eller Merchan då jag gärna vill ha en häst som jag kan rida lite högre klasser på. Det är egentligen nu som först, eller ja sedan förra året, som jag har kunnat börja hoppa 140-klasser med dom då de varit för unga tidigare. Eftersom jag utbildat både Qulan och Merchan till dessa klasser så skulle det såklart vara tråkigt att sälja när man precis börjat få utdelning för allt jobb man lagt ner.
 Men rent krasst så är alla hästar till salu till rätt pris.
 
Vad roligt!! När blir första tävlingen? Vad va det i kartongen?
 
Clara och Dojan har redan gjort tävlingsdebut för 2014 medan Qulan, Merchan och Rossini gör det nästa helg. Vid nästa helgs tävlingar ska de få hoppa varsin 130 och jag tänkte även åka till samma tävling och rida 1m och 110 på Dojan. 
Mer info om kartongen kommer när allt är helt klart :)
 
 
 
 


S
21 Januari, 2014 - 21:49

skulle vara kul med utförligt vad du tycker om anna, har själv tränat för henne (:

Johanna S
22 Januari, 2014 - 21:49

Är en sån som är dålig på att kommentera, men får mkt inspiration från din blogg! Kram

Frida
22 Januari, 2014 - 21:49

Också dålig på att kommentera, ska bättra mig! :) Tack för en super blogg!!

Jenny
22 Januari, 2014 - 21:49

Vilken fin bild! 💖

Julia sundelius
23 Januari, 2014 - 21:49

Världens finaste på bilden!! <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo