» Jättenöjd och lite besviken

Alla hästarna har skött sig så himla bra här nere i Falsterbo. Tyvärr ett retligt nedslag på tre av hästarna för att gå till final. 

Danny och Tingeling hade 4+0fel och Clara 0+4fel i kvalen. Detta resulterade i att Danny och Tingeling slutade på en 21a-plats och Clara 27a av drygt 160 starter. Då 20 går till final så känns det verkligen som att snubbla på mållinjen.. Dojan hade ett nedslag plus ett tidsfel första dagen, då jag red henne först av mina fyra visste jag inte att tiden var så snålt mätt. Igår var hon mkt finare men på en linje vid läktaren tittade hon till och trampade om i sista stund ist för att hoppa av så då rev vi det väldigt grovt och fick sedan lägga en volt innan nästa hinder, i övrigt  felfri på resten av banan. Hon har alltså gått med 5+10fel, lite missvisande resultat på denna fina häst kan jag tycka. 

Jag är så oerhört nöjd med alla hästarna! De nedslag vi fått har varit väldigt retliga och inga grova rivningar så det känns som att jag inte kunde gjort så mkt annorlunda vid just de hindren. Alla hästarna åker hem med massa extra rutin och en stor portion självförtroende. Såklart lite störande att vara så nära final då 4+0fel de allra flesta år räckt till final (då 4+0 klassas högre än 0+4 då kval 2 går i 125cm). Men men, jag vet att det är riktigt bra hästar i framtiden oavsett vad :)


Här en bild på vår egen lilla innergård till de fyra stjärnorna. Jättelyxigt!!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo