» Redo för Falsterbo

Imorgon åker vi till Falsterbo. Kvalen går på måndag och tisdag men vi kände att det kunde vara bra för hästarna att vara där en dag tidigare då de inte är vana vid att vara på meeting och det är dessutom en bra bit att åka. När jag varit där med Qulan har vi åkt dagen innan men nu är det fyra hästar som ska på plats så det känns bra att ha en dag extra på sig innan allvaret börjar ;)
 
Dagen har bland annat ägnats åt packning, ridning, tvättning av ett gäng riktigt smutsiga hästar, fixa iordning för de hästar som är hemma och se till att saker och ting ligger på rätt plats så Louise (som ska sköta ställningarna i stallet) hittar som hon ska. 
 
Annars känns alla fyra i fin form och jag ser verkligen fram emot att få tävla där nere. Det ska bli spännande och roligt att ha så många hästar till start, tidigare år har jag bara haft en häst. Jag hoppas vi ska kunna prestera så bra vi kan där nere för jag vet att alla fyra har stor potential och är riktigt bra hästar. Sedan är det inte som att åka på en viktig tävling med en äldre rutinerad häst. Med en yngre häst känns det som att allt kan hända och yttre omständigheter som t.ex. en annan gnäggande häst, någon som hastigt fäller upp ett paraply på läktaren eller en kaotisk framhoppning kan göra att resultatet inte alls blir som man tänkt sig trots att hästen kanske hoppat super. Sådana omständigheter som den rutinerade hästen inte ens märkt av. Så trots att de varit ute på en hel del tävlingar vet man aldrig, ja med unghästar är det spännande nästan jämt.. ;)
 
Det får gå som det går men vi ska iaf göra vårt bästa!
 
 
Här ovan en film på andra kvalet med Qulan när hon var 5 år. Vi red med 4+4 fel, ett nedslag på sista hindret i andra kvalet som hindrade oss från final. Vid det här laget hade hon aldrig varit på meeting tidigare och hade egentligen inte jättemkt rutin. Men enligt Qulan var hon värlsvan redan här och kunde precis allt, så hur svårt kan det va??!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo