» Fin häst

Rossini hoppade väldigt fint i finalen i söndags. Vi rev hinder 3, 4 och 6A. Efter det var han heeelt klockren nr 7-13. Det var egentligen då svårigheterna började och dom löste vi galant tycker jag. 

Jag började när jag kom ut från banan att fundera på ett annat upplägg kring framhoppningen då jag upplevde i både kval och final att han bara hoppade bättre och bättre ju längre banan gick. Jag, mamma och Linda (Rossinis ägare) började prata om att testa hoppa fram lite senare så det blir mer intensivt och "stressigt". Nu till finalen började vi ganska tidigt och då får jag "starta om" för många gånger och när vi då kommer in på banan är vi i lite för mkt off-läge.. Ja vi får testa detta vid nästa tävling.

Det är så olika vad som passar hästen bäst. När jag hade Picasso hoppade vi alltid fram i väldigt god tid då han var tvungen att varva ner lite innan vi gick in på banan. Det är olika från häst till häst och jag känner inte att jag själv behöver varva ner. Annat var det när jag red ponny. Då gillade jag att vara klar i tid, antagligen för att min mamma uppfostrat mig att alltid vara i tid. Helst 2 timmar för tidigt. Värsta tidspessimisterna är vad vi är, haha, men det har blivit bättre ;) 

En annan svårighet som gör att det lätt blir att vi hoppar fram för tidigt är för att det KAN, eller snarare ÄR svårt att komma intill hindren. Störst först! Djungelns lag! 
..då ligger inte lilla jag överst på rankingen utan det finns andra gossar och donnor som har förkörsrätt.. ;) 


Fick bli en bild på Danny från Falsterbo :)


Unn & Nicole
10 Oktober, 2014 - 15:26 / BLOGG: http://showjumpeers.se

Hej, gå gärna in och titta på vår bloggtävling där vi väljer ut en vinnare som får ett Schockemöhle schabrak värt 469 kronor!
Din blogg är super fin och vi läser den jätte ofta!

//Unn & Nicole http://showjumpeers.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo