» Flyinge

Förra veckan var jag nere i Flyinge och red Avelschampionatet där. Alla tre hästarna skötte sig bra som vanligt. Danny och Dojan hade 0+4fel i kvalen, ett nedslag från final då endast dubbelnollorna kvalade. Båda hästarna var i en ENDA bom i kval 2 men självklart skulle den åka ner. Jag är såå nöjd med dem båda då det är tidigt på inomhussäsongen och de visade på deras hoppning vilka stjärnor de är!
Clara hade 8+4fel. Hon kändes inte alls bra i första kvalet utan saknade den spänst hon annars har. Jag har aldrig haft mer än ett nedslag på den hästen (hade en tävling i Eksjö i våras då vi fick 8735546 fel i varje klass där hon överhoppade sig och sprang på sidan, sedan rev, en volt och sjuttio tidsfel). Så såklart lite tråkigt att vi fick ett så dåligt resultat i första kvalet. I andra kvalet kändes hon mkt mkt bättre och hade ett nedslag på ett räcke kort ur sväng där jg blev kvar i handen och vi kom för nära, annars jättefin! Clara är min hemliga lilla favorit och hon gör aldrig några fel, haha ;) Synd att vi hade en så dålig tävling men ja vet vad hon har för kvalitéer så mest tråkigt att det skulle vara just i Flyinge. 
 
Det roligaste med att rida dessa tre 5-åringar är att de är har så stor utvecklingspotential allihopa. Så även att det inte blev final så vet jag att det är jättebra hästar men samtidigt är det väl det som är lite tråkigt- att inte rida final när jag anser att de har där att göra.
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo