» Tävlingshelgen

Igår var det tävlingsdebut x 3. Hästarna som för första gången fick visa sig på scen var Camara B (kallad Delicato), Cazzana (Lillan) och Quidam´s Story (Räkan). Även Carito (Crille) fick följa med och lufta sig, mest rutinerad i den orutinerade ligan ;)
 
Delicato hoppade 80cm och var felfri fram till sista hindret som vi plötsligt hade mitt framför näsan utan att ha sett det förrän då, 4 fel och tidsfel. Annars skötte hon sig prickfritt!
 
Lillan hoppade 80 och 90cm och var felfri i 80 och två nedslag i 90cm. Hon hoppade mkt finare i 90cm men rev ett i början av banan och sedan näst sista hindret då bensinen var helt slut. 
 
Räkan gick en 90cm och var felfri i den. Hoppningen finns där men i övrigt funkar det andra inte särskilt bra. Hon skulle behöva tävla varje helg känns det som.
 
Crille var dubbelnolla i 1m och fick pris. I 1,05 hade vi ett nedslag i omhoppningen annars bjöd han som vanligt på spänstig hoppning.
 
De tre debutanterna var supersnälla att ha med på tävling vilket är guld värt. Delicato och Lillan är inte mkt hoppade över huvudtaget, utan i princip inhoppade, så att de skötte sig så bra som de gjorde är en bonus :)
 
Idag bar det av till Västervik med Wipper, Qulan och Danny. Det har blåst storm hela dagen och hindren föll som käglor.. 
 
Wipper var jättefin i 120 men gjorde en vändning innan ett hinder med vågplank o runda vattenmattor som brakat samman när vi skrittade förbi innan start, stackarn! Vattenmattorna for och plankor och grindar vickade under hindren.. Efter 12 starter besultades att ta ut infångare, plank, mattor och grindar och bara behålla de mer stadiga ifyllnaderna. Klassen delades därmed.
I 130 tog vi däremot revanch och var dubbelnolla och placerade! Jag är supernöjd då det är min andra tävling tillsammans med honom :D 
 
Qulan var dubbelnolla i både 120 och 130 och känns i fantastiskt fin form! I 130n red jag så fruktansvärt dåligt i omhoppningen så vet inte om jag vågar visa den filmen, eller så gör jag det för att visa vilken superförsiktig och samtidigt modig häst jag har ;)
 
Danny har inte tävlat sedan november men skötte sig jättebra! Ett nedslag i både 120 och 130 (hans livs andra 130, han är ju bara 6år och gick en 130 som 5-åring). Han kändes aningens mer ofokuserad i 130 men bjöd som vanligt på fin hoppning. 
 
Nu känner jag mig helt urblåst. Tack och lov att detta väder var idag när de rutinerade hästarna tävlade, och inte igår. Kändes stundtals som att hjälmen skulle blåsa av skallen och jag fick nästan tårar i ögonen emellanåt, av vinddraget alltså haha! 
Aja, klarar vi att hoppa i detta väder så klarar vi allt!! ;)
 
fick bli en bild på Picasso <3



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo