» Felfria Lollo

Förra fredagen hoppade Lollo en 120 i Gislaved och igår en 130 i Eksjö. Hon har varit felfri i båda dessa starter. 

Jag är så otroligt glad över att äga denna häst!! Utöver Falsterbo så har hon bara gjort felfria rundor tillsammans med mig. Att vi inte var felfria i Falsterbo var kanske inte så konstigt, jag åt fortfarande smärtlindrande och kände av mitt knä. Detta i kombination med hennes livs första meeting och mkt karaktär på arenan..

Förra helgen kom det fram en som tyckte Lollo var jättefin! Han själv föder upp massvis av hästar som tävlar framgångsrikt, han undrade lite över stam, hur länge jag haft henne osv. Han tyckte jag skulle vara glad att jag varit snabb och köpt henne (hon skulle vara hos mig till försäljning egentligen men jag kunde inte låta bli att köpa henne).

Jag kan nog räkna på en hand, vilka hästar som fått mig att känna den känslan i sprången som jag får på Lollo. Hon utvecklas mer och mer för varje start. Jag kan faktiskt erkänna att jag inte var riktigt så impad precis i början när jag hade henne, då kände man glimtar men jag vågade inte tro att hon var riktigt såhär fin :) jag är salig!


Mamma, pappa och Lollo igår


MalinKalin
02 Augusti, 2015 - 08:00 / BLOGG: http://malinkalin.blogg.se

Kul att det känns så bra med Lollo! Vad duktiga ni är :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo