» Planerna ändrades

Var i Helsingborg och tävlade lördag och söndag. Rossini hoppade många fina språng men kändes lite spänd och sprången höll därmed olika kvalitet. Under lördagen tycker jag att min tajming inte var så bra som den brukar, det märktes att det var längesedan vi tävlade. Detta resulterade i ett stopp på en hård vattenmatta som jag vet att Rossini brukar reagera på. Resten av banan var han därmed väldigt spänd. På söndagen tycker jag att jag red bättre och första delen av banan kändes jättebra, likaså slutet men däremellan... Haha ;)
Det är en annan femma att hoppa några hinder i rad på träning och vi har tyvärr väldigt dåliga träningsmöjligheter att banhoppningsträna under vinterhalvåret. Det är bara något enstaka ridhus som har flera hinder uppställda en förmiddag i veckan och det är en helt annan sak att bära upp några fåtal hinder att hoppa runt på..
Summan av kardemumman är att vi åker ner till Borås redan imorgon istället för torsdag, för att få en extra start. Det går som det går helt enkelt och oavsett vad så blir det en nyttig erfarenhet för oss båda :)






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo