» Grevagården

Igår var jag i Grevagården och tävlade med Qulan och Rossini. Båda hoppade 125 och 130cm. Tanken var att R skulle ha gått 135, 140 men då vi åkte hemifrån strax före fem på morgonen och räknade ut att 140 skulle starta vid 19-20 på kvällen kändes det inte schysst mot hästarna att behöva stå på transporten en hel dag, det kändes inte humant heller skulle jag vilja säga. 

Båda hästarna hoppade jättefint! Rossini var felfri och slutade 2:a i 125, han kändes väldigt bra. Qulan hade jag 4+0fel (det var en klass med totalfel). Nedslaget var helt mitt fel! Det var till och med så jag tänkte; fasen om jag river nu! Jag lade mig aldeles för mkt fram på halsen vilket gjorde att språnget blev för snabbt. Jag måste vänta ut hennes språng för då tar hon mer tid på sig i luften och risken för nedslag minskar! Qulans resultat räckte ändå till placering då det var väldigt få nollor! 
I 130 hade jag varsitt nedslag med båda. Det var en A.0 så nedslagen berodde på att jag vände för tajt på ett räcke med Qulan och Rossini rev en bakbom på en oxer vilket också berodde på att jag tänkte lika för mkt vändning i språnget. 

Jag var lite "nervös" inför denna tävling då det var just i Grevagården såhär års förra året som Qulan visade att ngt var fel och inte rörde sig många meter framåt inne på banan, däremot bakåt.. När hon sedan sattes igång i höstas åkte vi till just grevagården och hoppade två klasser och även då bråkade hon. Lite psykiskt att åka tillbaka igen och otroligt skönt att hon gick så bra som hon gick, verkligen ett besked  på att hon är back in business på riktigt! 





Louise
22 Mars, 2015 - 15:54

NomNom rosett sa Qulan! 😋


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo