» Hallå där!

Var i London under fyra dagar förra veckan. Det är alltid roligt att turista lite och se något annat än hästar men det är skönt att komma hem också. Jag hann vara hemma i 8 timmar innan det bar av på tävling med Crille. Han hoppade fantastiskt fint och var felfri med 1 tidsfel i 110 då han hoppar så väl och jag tog ganska god tid på mig mellan hindren. Vi debuterade även 120, dock så överhoppade han sig en del redan på framhoppningen och sedan även inne på banan. Jag hade bytt bett till denna tävling då han kan bli rätt stark vid hoppningen, dock blev detta alldeles för skarpt..  Jag kunde då inte rida honom fram till bettet då han inte vågade ta stöd riktigt. Jag valde därmed att utgå efter 6 hinder för att det inte skulle bli en dålig upplevelse för honom.
 
Imorgon är det unghästtävling i Aneby och på lördag ska jag dit igen, då med Delicato (Camara B).
Delicato utvecklas hela tiden och börjar mer och mer fatta att hon är en hopphäst :) Hon var inte så jättemkt riden när jag köpte henne men jag har aldrig varit med om en så vänlig och samarbetsvillig häst tidigare. Hon är en fröjd att arbeta med varje dag.
 
Nedan en runda från slutet av april. Jag har fortfarande svårt att få till de där allra bästa sprången när vi hoppar bana. När vi hoppar små serier och hon väntar lite mer och får hoppa mer på styrka och inte skynda för mkt så kommer det fram väldigt fina språng! :)
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo