» Sundbyholm

Qulan var felfri och 5:a i fredags i 130 och igår hade vi 0+4 fel i 140 vilket räckte till placering :D
Jag är sååå nöjd med hur Qulan känns just nu! Vi har max haft ett nedslag i år i de starter vi gjort. Extra kul att rida 140 på henne igen, vi har inte ridit det på ca 1,5år och jag har verkligen velat ta det försiktigt med henne. Nu känns det som att hon tycker det är roligt att tävla och gör allt för mig inne på banan. Världens skillnad mot de få starter vi gjorde förra året då hon inte var sig lik någonstans.. 

Rossini hade två nedslag i 140 i fredags. Han kändes lite spänd och rev A-hindret i en kombination i början av banan. Mittendelen kändes sedan bra men så rev vi även allra sista hindret, oxer med vattenmatta under. Han är extremt spänd på vattengravar och detta hinder stod precis bredvid så det var därför vi rev. Nu ska vi iväg och vattenträna så mkt som möjligt innan Åby och Hammarö i slutet av maj.
Igår red vi 150 och där tog resan slut på en stackars mur.. En superflådig sådan (ska visa bild). Murar förekommer ju typ aldrig och isf är det en sådan gammal klassisk och sånna har vi hoppat. Denna hade inga hinderstöd utan var helt "naken". Det är inte så lätt att pressa över en häst en mur på 150. skillnad om den varit typ 120-130, då hade jag nog kunnat banka över honom, aja. 
En till sak, hindret var nr 3, kul liksom.. Det var vårat 150-genrep ;)






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo