» Vinst och annat skoj

Igår vann jag och Rossini en 145 i Jönköping. Det kändes väldigt bra så det var roligt att det gick vägen! :D
Artur hoppade 120 och 130 i lördags. Han var felfri i 120 och ett nedslag i 130 där det inte var en enda felfri i avdelning B. Vi kom lite kort in på en oxer och fick det då lite långt till räcket efter på fyra steg så jag är jättenöjd!
 
Min och Lollos resa i Flyinge slutade inte riktigt som planerat. Allt blev fel från början så jag valde att utgå. Inte så mkt att göra ngt åt utan bättre att gå vidare och bära med oss två fantastiska kvalrundor. 
Däremellan har jag hunnit vara uppe i Eskilstuna och gjort hästskötarexamen. Jag håller på och utbildar mig till C-tränare så måste då erlägga ett yrkesprov som hästskötare innan examinationen för C-tränare som äger rum i vår. Skönt att ha hästskötarprovet gjort. Det är ett prov som innebär att man ska longera, visa häst för hand, ridprov, teoretiskt prov, ett foderprov och ett stallprov. Det blev alltså en heldag i Eskilstuna i fredags då jag åkte hemifrån kl 05 och kom hem strax före 20 för att sedan gå upp kl 04 på lördagen för att åka till Jönköping och tävla. Nörd, eller vad?! ;)
 
Jag och Rossini tillsammans med hans ägare Linda <3


Fia
16 Oktober, 2015 - 20:54

Stort grattis duktiga du!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo