» Jättefina hästar

Jag är så glad över alla fina hästar i stallet! Det känns som att kvaliteten är väldigt hög. 

Lollo har varit jättefin på de tävlingar vi gjort. Detta innebär att jag haft intressenter på henne, men jag hoppas hon blir kvar.. Lollo är verkligen min typ av häst, hon är så härlig, inte bara att hoppa utan även att rida varje dag.

Conny (en ny 4-åring e Cohiba - Cardento) har utvecklats i raketfart i hoppningen bara senaste veckorna. Det är sällan jag vågar uttala mig om en hästs kapacitet, men här känns det som att jag har en riktigt bra häst för stora klasser om några år. Han är en större typ av häst så han kanske inte är bäst som unghäst, men på sikt!! Allt kan ju hända och jag hoppas han inte hinner säljas :)

Min andra nya 4-åring (e Quidado - Lasino - Contender) har börjat hoppas under ryttare. Hon är fortfarande oskodd och har ingen kondis men är extremt bra i huvudet. Hon gör allt med spetsade öron och visar väldigt fin teknik på de små hinder vi hittills hoppat över. Jag rider dessutom ut själv på henne i skogen, en prinsessa är vad hon är!

Artur har vi precis köpt faktiskt. Han gjorde två 120-starter förra veckan och var felfri. Han behöver fortfarande mer rutin och skulle behöva ut och tävla var och varannan dag för att få fler rundor i kroppen. Idag när vi hoppade hemma visade han riktigt fina språng vilket var kul att känna :)

Pelle, allas älskade Pelle! Världens sötaste och raraste 3-åring med världens bästa stam (om man får vara partisk) haha. Han är så go och bra i psyket. Ska bli spännande att se hur han blir i framtiden. 

Jag håller på att ladda upp olika filmsnuttar på hästarna som jag tänkt publicera senare idag.


En saknad Mercedes på bild



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo