» Pelle i Falsterbo

Även Pelle måste få ett inlägg kring hans Falsterbo-resa. Däremot insåg jag precis att mitt förra inlägg blev jättekonstigt med texten, vet inte varför.. 
Pelle måste vara världens största stjärna, jag bara älskar honom!! Han var hur cool som helst trots att det var första gången han sov borta, och det är ju gaaaanska stor skillnad på atmosfären i Falsterbo mot en "vanlig" tävling, han är ju bara 4 år. 
Han gick två klasser där nere, en uppvärmning på fredagen då vi rev ettan och sen finalen på söndagen då vi var felfria. Tyvärr så hoppade han långt ifrån så bra som han brukar... Jag kände det redan på fredagen då han var extremt bakskygg på framhoppningen. Han har varit knepig att rida in av just den anledningen och när det nu var fullt med hästar överallt och hingstar som gick och skrek så blev han inte så katig och satte in rumpan och kutade några gånger på framhoppningen. När vi sedan rev ettan inne på banan gjorde han likadant och hoppade sedan spänt med hög nacke. Även på söndagen satt de typer av språng i.. På framhoppningen kändes han däremot kalas, men men. Domarna drog därmed ner på poängen, vilket jag förstår. Trots detta kom vi 7:a och de åtta bästa kvalade till elmia och det var ett litet mål jag hade, så jag är ändå supernöjd att han fick så höga poäng trots att han inte hoppade så bra! 
 
Nu har han vila och jag känner inget jättestort behov av att tävla honom bara för att.. Det blir iaf elmia och ngn mer tävling som förberedelse :) 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo