» Nu har vi skaffat Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

» Tusen tack

Tusen tack för alla snälla och uppmuntrande kommentarer!:D Jättekul att så många hittat hit och hoppas ni kommit för att stanna!;)

Det har kommit in önskemål om att jag ska skriva om "året med Qulan" så tänkte göra ett litet inlägg om det senare. Agnes och jag tänkte även svara på lite frågor som kommit in så passa på att ställa fler om det är något mer ni undrar. /Julia


» Hemma

Var iväg i Kiladalen och tävlade med Wicky idag. Julia och jag försökte göra ett blogginlägg via mobilen, men icke sa nicke.. Trots att vi slog våra kloka huvuden ihop så fungerade det inte, konstigt;)

Wicky var överlycklig som vanligt över att vara på tävling och hade ett ner i 110 och två i 120. Piloten lade i en lite väl hög växel i 120, whoops!
» Wille och Keso

Wille och Keso (Picasso) hoppas rätt sällan hemma men idag fick de skutta lite, kul tyckte dom båda!:)

 
» Qulan


juli 2010 
juli 2011

» Min tur att uppdatera

Red en lite sväng på Wicky med Julia i skogen förut, plus några hundra flugor... Usch vad jobbiga dom är. Innan de fick jag hjälpa Julia när hon hoppade.


Wicky spanar in godiset Ebba håller i framför henne ;)


Vet inte om Picasso gömmer sig för kameran eller flugorna?! ;)


Elsa fick också vara banpersonal!


/A

» Morgonen

Alla boxar mockade och några hästar ridna. Gusten fick hoppas idag, laddar upp ett språng på det. Hinner inte mkt mer för ska iväg o jobba nu. Agnes kanske uppdaterar lite senare. Ha en fin dag!:) /Julia


» Wicky

Wicky hoppades lite idag för Julia tsm med några andra!:) Hon va pigg och glad som alltid trots att det va hundra grader och svetten rann på oss båda. Men ska inte klaga, sånt här väder är inte mkt bättre..

Video från i söndags /Agnes

» Julia

Hej hopp! Eftersom Agnes varit så duktig o gjort en presentation av sig själv så kan även jag göra det.

Jag heter Julia och är 20 år, Agnes storasyster med andra ord.

Som det är nu har jag tre hästar, Quantums Qula, Waverveen och Gauss. Qulan är ett femårigt sto e. Quantum-Corrado I och hon har tävlat tom 1,20 med flertalet felfria rundor. Waverveen, även kallad Wille har jag inte ridit så länge med vi har precis hunnit debutera 1,40 och har plac tom 1,35. Gusten är en 10-årig gosse e. Cardento- Diamonds are Trumphs och med honom har jag tävlat 1,40.


Qulan


Wille


Gusten

» Agnes

Hejsan! Tänkte skriva några rader om mig själv.

Agnes Lovisa Johansson heter jag och föddes den 6e juni 1994, på Sveriges nationaldag ;) I augusti börjar jag andra året på John Bauer Gymnasiet, där går jag Samhäll-idrott med inriktning ridning. Det innebär att vi har ridning på schemat, så jag åker hem och rider.
På b-ponny hoppade jag SM och på c- och d-ponny hoppade jag upp till MSV.A.

Jag har två hästar. Pablo Picasso B är en valck e. Pablo, han har jag ridit i två år, vi har hoppat upp till 1.40m och placeringar i 1.30m. Picasso har vi ägt i sex år, det är Julia som tävlade honom innan mig.
Wicky är ett sto e. Heartbreaker - Concorde, henne har vi haft sen februari som jag nu hoppar 1.20m med.

 
Picasso


Wicky

/Agnes


» Vad hände?

Ja, vad hände egentligen?! Vem hade kunnat tro att Agnes och jag skulle skaffa en blogg? Aja, vi har en tillsammans så kan vi hjälpas åt lite;)

Bloggen kommer först och främst handla om oss och vårt liv kring hästarna men även lite annat.Visste inte vad jag skulle ta för bild i första inlägget så det fick bli en på vår feta katt Sivan!:)

» Välkommen till min nya blogg!