» Filmer Flyinge



Detta är alltså filmen från kvalet i lördags. Hinder nummer 1-4 kändes bra. Han hoppade väl och det kändes som att distanserna flöt på som de skulle. Nerslaget på 6:an kändes lite onödigt måste jag säga. Att vi sedan rev nummer 7 och 9 beror på på att jag blir kvar i handen och då kommer till en lite för nära avsprångspunkt. Vi får då höjden i språnget men inte längden vilket gör att bakbommen faller. Även samma symptom framstår vid elvans kombination men den klarar vi. Egentligen är jag inte missnöjd med rundan då kan hoppar fint i trekombinationen och rundan flyter på helt OK (för att vara Wille iaf, haha). Minsta lilla vink jag gör fel blir 4 fel, han är så känslig så ett litet fel blir stort eller vad man ska säga.



Gårdagens Ackumulator. Kommer lite snett och aningens nära på 4:an så vi river denna. Efter det vänder jag innanför till nummer 7 och hamnar då i lite för mkt framåtläge så han inte räcker över bakbommen. Att nian åker ner har jag ingen bra förklaring till.. Det var ändå hyffsat många som rev jokern men den klarade vi - alltid något ;) Samlade ihop 45 poäng alltså.

Något vi måste träna på är att hoppa hinder direkt ur sväng. Jag håller då för mkt i honom och tappar trycket bakifrån. I sådana lägen skulle jag behöva lägga på mer ben..
Måste ändå säga att han har känts lugnare för varje dag så jag hade nästan velat hoppa en klass till ;)


sara
12 Mars, 2012 - 15:19 / BLOGG: http://ussing.blogg.se/

Han är så fiiiin! Men jäklar vad het han är, så imponerad av dig, han ser inte lätt ut!

Evelina
12 Mars, 2012 - 15:19 / BLOGG: http://e

Han ser verkligen inte lätt riden ut !:0 du är verkligen duktig !!!

Elin
14 Mars, 2012 - 15:19 / BLOGG: http://ljungeln.blogg.se/

Han är verkligen jättefin! Men jag har en liten fundering. Är det inte risk för att hans "hets" sätter stopp för honom längre fram eller alltså att han kan gå längre om han får en jämnare/mer harmonisk galopp? Ni kanske redan jobbare med det eller är nöjda som det är men som sagt, en fundering bara :) Jättefin blogg, ni verka supergoa!

Anonym
16 Mars, 2012 - 15:19

Vad fin han är och va grym du är! Han ser inte så speciellt lätt ut ;) Måste va så drygt att han är så hetsig, tänk om han skulle tagga ner 2 ton och slappna av lite :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo