» Felfritt igen

Ytterligare en nolla för Clara efter gårdagens inlägg. 
130-debuten uppe på Sundbyholm igår kväll var felfri även den :)

» Så himla roligt!

Clara-Bella (f 2009 e Clarimo - Alcatraz) som jag sålde i vintras går fantastiskt bra med sin nya ryttare och ägare. De har tillsammans gjort 11 starter varav 10 felfria (den de inte var felfria i var 120-debuten då de hade ett ynka nedslag). 
Det är så himla roligt när man säljer en häst som går så bra hos nya ryttaren. Min förhoppning när jag säljer är, att hästen ska förädlas i sitt nya hem. Säljs en äldre häst så vill jag att den ska bevaras och inte förbrukas.  
Vissa hästar kommer man lite extra nära och Clara var en sådan häst. Jag är därför otroligt glad över att hennes nya ägare älskar henne lika mkt som jag gjorde :)

Lisa som har henne nu tränar dessutom för en svensk landslagsryttare som är uttagen till EM, och även denne är jätteförtjust i Clara. 


Clara och Lisa

» Skärpning

Var ett tag sedan sist.. Jag blir verkligen sämre och sämre på att blogga ;)
Sedan sist så har Lollo och jag tävlat Falsterbo. Hon hoppade jättebra där nere på sitt livs första meeting i hennes livs tredje respektive fjärde 130-starter. Med tanke på detta plus att jag kunnat rida ordentligt i 1,5 vecka före tävlingen pga mitt knä så kunde det inte ha gått bättre med två ynka nedslag i vardera kval. Jag fick göra MR-röntgen innan Falsterbo och läkaren tyckte absolut att jag INTE skulle rida.. Knäet är fortfarande svullet men nu har jag inte ont längre :)

Mitt hästantal har minskat då även finaste Camara är såld. Jag älskade verkligen den hästen och hade mer än gärna haft henne kvar! Det ska bli roligt att följa henne i framtiden med hennes nya ägare.
Jag letar alltså efter nya hästar just nu om någon som läser detta vet någon som skulle kunna passa :) 


Världens bästa Lollo