» Helgen

Rossini och jag var 2:a i 140 idag. Conny har varit felfri i 110 i helgen och gått sina första två 120-starter. Känslan har varit super, resultatet har inte överensstämt riktigt. Han är en stor häst som behöver mkt tid på sig. Det är svårt att få till allt så som man vill det inne på banan då han lätt faller isär och koordinationen sitter inte på sin plats. Han har all kapacitet i världen men jag har fortfarande lite svårt att rida honom bra tycker jag. 
Annars så har vi haft Pay and jump för Agnes igår i vår klubb. Fantastiskt väder med underbar sammanhållning i vår lilla klubb💕 massor av kakor hade bakats av medlemmar och andra fina själar.
» 2 ut, 1 in
» Pelle i onsdags

 
Världens motljus tyvärr, men han är såå fin!

» Tävlingsdebut

Igår tävlingsdebuterade Pelle. Han skötte sig exemplariskt - som den stjärna han är. 
Vi missade hinder nr 1 på första försöket, sedan förstod han vad det var frågan om och hoppade resten av banan felfritt😃 
Han har utvecklats något enormt sista tiden, jag hade aldrig trott att vi skulle kunna tävlingsdebutera såhär pass tidigt på året. 

Min fina bebishäst❣

Val f 2012 e Casall-Cashandcarry-Contender-Lord


» Vinst

I söndags vann jag och Rossini 145cm på grevagården. Det var extremt många till winning round så jag hade aldrig vågat tro eller hoppas på seger. 
Rossini är inte världens snabbaste häst av sin natur då han är rätt länge i luften och hans galopp är inte av den typen att han täcker mkt mark på kort tid. Däremot är det lättare att rida fort inomhus vilket vi visade redan helgen innan i Jönköping då vi var snabbast i omhoppningen i en 140 men då hade vi dessvärre ett nedslag. 

Det verkar alltså som att jag börjat kunna rida fort på honom👍🏻 jag själv har också lagt av mig lite vad gäller att rida omhoppningar då jag ridit mkt unghästar sista tiden. När jag var junior red jag alltid jättefort, likaså på ponny. Men nu verkar jag alltså ha hittat gaspedalen igen😉
» Lollo och Linn

Lollo säger jag bara😍😍
Jag är så glad över att denna talangfulla häst har hamnat så rätt!
(Sto f 2009 e Lord Z - Parco)

» C-tränarutbildning

Är nere i Flyinge på C-tränarutbildning. Åkte hemifrån jättetidigt igår då kursen började kl 9,00 och det tar ca 4timmar att köra. Gårdagen gick bra, vi höll träningar och hade en del teoretiskt.

Just nu sitter jag på hotellet och äter frukost och laddar upp för dag 2, och ikväll åker jag hem igen. Idag ska vi ha varsitt muntligt framträdande om ett ämne vi fått. Det känns litegrann som att vara tillbaka till skolan, det är en annan femma att prata och undervisa i ett ridhus😉 

Laddar upp med detta👌🏻» Jättekul

Igår red vi divison 1 i vår lilla klubb Lycketorp. Vi slutade 3:a efter att ha slutat på 5fel. Jag kan även stoltsera som stolt tränare till de tre ekipagen som deltog i laget tillsammans med mig :) 

Rossini fick lufta vingarna och hoppa en 120, var länge sedan vi hoppade det så han tyckte nog det var skönt att hoppa en lägre klass. Annars måste jag hylla mina övriga lagdeltagare, Alma på vår Picasso, Julia på Artur som hon bara haft i en månad och Kristin på Egon som gjorde deras andra 120 ihop varav Kristins livs andra 120, och så var de felfria!! Egon som dessutom stod hos mig till försäljning för ca ett år sedan, en helt underbar häst! 
Jag känner därmed extra stor glädje då alla tre hästarna bott i vårt stall. 

Inte dåligt av vår lilla klubb att få ihop ett div 1-lag och dessutom prestera så bra!! Nu laddar vi för nästa omgång och tack till alla som hejade på oss igår :)