» Facebook-sida

Gårdagens 135-runda med Rossini finns att se på min Facebook-sida, Stall Julia Johansson. 
Den kommer även att laddas upp på youtube så småningom👍🏻

» Fina hästar

Mats var superfin i 115 med ett nedslag.  Rossini hoppade strålande och var felfri och 3a i 135 :)» Mats är redo

Imorgon rullar vi till Åstorp för o tävla där lördag och söndag med Mats och Rossini. Rossini ska hoppa 135 imorgon och 140 på söndag. Mats ska få äran att debutera både 115 och 120 om allt går enligt planen :)

Tvättad och fin» Hur söt är han inte?!😍
» Helgen

I helgen gjorde vi huvudstaden, helt utan hästligt tema. Vi kollade bland annat på föreställningen, Ägd med Henrik Schyffert och Fredrik Lindström och passade på att strosa runt på stan bland annat vanligt folk ;) Till helgen som kommer blir det Pay and jump på söndag och nästa helg blir det tävling i Åstorp med Rossini och antingen Artur eller Matte, jag har inte bestämt ännu vem som får följa med av mina egna.

Bjuder på två bilder från helgen.
» Tekniken gör mig galen

Jag håller på att uppdatera min hemsida. Är det något som gör mig galen så är det när tekniken inte är med mig, vilket den sällan är, haha! Jag är helt klart världens mest otekniska människa. Kanske kan det bero på att jag är totalt ointresserad?! 
 
I söndags var vi iväg på årets första tävling. Conny och Matte fick inleda året. Båda skötte sig exemplariskt, Conny var felfri i 1m och Matte i sin 110-debut. Conny kändes bättre än någonsin och Matte var väldigt glad över att få bli tävlingshäst :)
 
Filmerna nedan är från helgen.
 
 

» Att titta igenom gamla filmer

Det är så himla roligt att sitta vid datorn och kolla igenom gamla flmer på hästar jag/vi haft. Vi har filmat olika mkt i perioder men har väldigt mkt videos på en extern hårdisk. Just nu sitter jag vid min systers dator och här finns inte jättemånga men ändå ett tilräckligt stort gäng från föra året. Min gamla dator är i princip kaputt så den är inte värd att starta. Jag får helt enkelt koppla in hårdisken ngn dag! :)