» Nirwana 27

En film pÄ vÄr nya 4-Äring. Eller ny och ny, vi har haft henne i lite mer Àn en mÄnad. Jag gillar henne jÀttemkt dÄ hon har en hÀrlig energi och hög ridbarhet med en fantastisk galopp.
Vi hade Pay and jump i vÄr klubb i tisdags sÄ det passade perfekt att "trÀna pÄ att tÀvla" dagen efter, genom att hoppa fram pÄ framhoppningen och sedan gÄ direkt in pÄ tÀvlingsbanan. 
 
Hon Àr e Nekton-Quinar-Capitol I-Sacramento Song
 

» Kickan i sin 130-debut🌟
» Vilka hÀstar!

Helgen var fantastisk! I fredags Ă„kte vi upp till Enköping (Jump Club) och hoppade ett 4-Ă„rskval till Falsterbo med Pelle. Han hoppade fantastiskt fint vilket Ă€ven Jens Fredricson, Lotta Björe och Sylve Söderstrand tyckte vilket gjorde att vi kom 3:a. Det Ă€r bedömning för 4-Ă„ringar till Fbo dĂ€r ridbarhet, kapacitet, teknik och förmĂ„ga poĂ€ngsĂ€tts😊
PĂ„ vĂ€gen hem lĂ€mnade mamma av mig i Åby hos Norrköping Horse Show dit Linda hade kört Rossini. Jag red superfort och vann 140-klassen med 76starter. Vet inte vad som hĂ€nt, men Rossini och jag har blivi jĂ€ttesnabba😉 
I lördags var Conny felfri i en 120 och hoppade jĂ€ttefint! Han var trött pĂ„ söndagen och vi gjorde en mindre bra runda dĂ„. 
Just nu sitter jag i bilen pĂ„vĂ€g hem frĂ„n tĂ€vling med Kickan som har debuterat 130 felfritt. Wow vilken hĂ€st! Jag har bara haft henne i en mĂ„nad sĂ„ vi kĂ€nner inte varandra sĂ„ bra Ă€nnu men har Ă€ndĂ„ lyckats prestera över förvĂ€ntan. Superkul!!😃

OsammanhĂ€ngande text men jag var bara tvungen att uttrycka min lycka över  vĂ„r fina 4, 5 och 6-Ă„ring. Och sĂ„klart Ă€ven Rossini!

» TÀvling igÄr

Var och hoppade Conny pĂ„ en kvĂ€llstĂ€vling igĂ„r. SĂ„ himla smidigt nĂ€r det Ă€r 15minuters bilvĂ€g och med en tĂ€vling pĂ„ en vardagđŸ‘đŸ» 
Det var bara Conny som fick följa med denna gÄng. I 110 kÀndes det sÄdÀr, vi rev bakbommen pÄ ettan o sedan ytterligare en bakbom. Framhoppningen var inomhus och det var jÀttevarmt i ridhuset sÄ jag gick ut dÀrifrÄn lite för tidigt vilket gjorde att han inte var helt igÄng pÄ ettan, sÄ helt klart en tabbe frÄn min sida.
I 120n kĂ€ndes han dĂ€remot jĂ€ttebra och var felfri! Jag smĂ€llde till med ett lĂ€ngdhopp pĂ„ ettan men red sedan bĂ€ttre resten av banan😃 

Vilket underbart vĂ€der vi har nu! KĂ€nns som att det Ă€r mitt i sommaren. 
» Kickan debut 120cm


» Missade visst Kickans film

InsĂ„g precis att jag missade att lĂ€gga in Kickans film😜 den kommer i ett nytt inlĂ€gg senare!

» Lediga platser

Fyra nya boxar Ă€r nu pĂ„ sin plats vilket innebĂ€r att jag har möjlighet att ta emot fler hĂ€star för tillridning, trĂ€ning, tĂ€vling, försĂ€ljning och matchning mot championaten. 
Jag har tĂ€vlat SM i hoppning i samtliga kategorier pĂ„ ponny och Ă€ven som junior, YR och senior. 
Idag tĂ€vlar jag aktivt tom svĂ„r klass och har kvalat flertalet unghĂ€star till Falsterbo och Flyinge. Jag hĂ„ller Ă€ven mycket trĂ€ningar och Ă€r snart fĂ€rdigutbildat C-trĂ€nare. 
Vid intresse kontakta mig via mail eller telefon. juliaajohansson@live.se , 0768-553918. 
» Pelle och Kickan

Pelle var förra helgen felfri i sin debut i 90cm. Han kÀnns som en rutinerad hÀst nÀr han Àr inne pÄ banan, bara 4 Är gammal. Jag Àr löjligt förtjust i honom :)
 
 
Och nedan, Kickans debutrunda frÄn 120n i torsdags. Wow vad fin hon kÀndes!!
 

» Bra debut

Kickan felfri i sin 120-debut idag!!😃 hon hoppade superfint, film kommer.
» TvÄ nya hÀstar

Rosa och Qickan Àr de tvÄ senaste tillskotten i stallet. Rosa kom för snart tvÄ veckor sedan o Qickan för en vecka sedan.

Miss Quickly (Qickan) Ă€r ett sto f 2010 e Cyklon-Everest. Hon har startat tom 115cm sedan tidigare. Vi tĂ€vlingsdebuterade redan i lördags  red en 1m-klass och var felfria. 

Rosa Ă€r ett sto f 2012 e Nekton-Quinar-Capitol I-Sacramento Song. Hon Ă€r köpt frĂ„n hennes uppfödare i Tyskland. Samma uppfödare som Pelle. 


Qickan