» Visste ni?

Visste ni att jag kommit 2.a i SM i fälttävlan på B-ponny och vunnit Lag-SM samma år?

Detta skedde alltså år 2002 så jag var 11 år gammal då. Ponnyn jag hade hette Piggelin II, en fuxfärgad welshponny. Individuella SM gick i Falkenberg hos Hermanstorps Ryttarförening och jag kom tvåa med 0,4 straff efter ettan. Helgen efter vann jag lag-SM med Rappestad Ridklubb nere i Tranemo, kunde jag bli galdare?!:)

Detta var som en revansch för året innan hade vi varit i Bollnäs men där ramlade jag av på andra hindret i banhoppningen. Reglerna var sådana att man fick hoppa upp ändå så jag kutade runt hindret och upp i sadeln igen.. Tvärnit på hinder tre OCH fyra så jag blev utesluten och fick därmed inte starta terrängen.. Haha, tycker faktiskt lite synd om mig själv när jag tänker tillbaka på det ;) 10 år och första SM:et och så får jag inte ens starta terrängen som jag tyckte var det roligaste momentet.

Kram JuliaJag och Pigge SM-2002


jessica
05 November, 2011 - 10:46

kan ni inte skriva ett inlägg om vad ni ger era hästar för foder, och vad dom får för mineraler och vilka extra tillskott ni ger dom.vad för tillskott/mineraler, och vad dom är bra för och hjälper till med. :)

Jessica
05 November, 2011 - 10:46 / BLOGG: http://snurraan.blogg.se/

gud vad söt! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo