» Here I am

Ja jag lever!
 
Kom precis in från stallet. Red imorse och hjälpte Agnes när hon hoppade Picasso och slutade inte jobbet förrän kl 19. Därefter har jag handlat lite matsäck till imorgon och så har jag och lillsyrran tvättat våra bruna skimmlar. Ja de var nästintill mörkbruna men nu är de skinande rena!:)
Aldrig mer en skimmel säger jag bara! vi har ju ingen spolspilta så måste alltid vara två stycken när vi tvättar, en som håller och en som shampoonerar.
 
Agnes var snäll och red Nasse åt mig idag, tack så mkt! :) det är verkligen super att ha varandra som hjälp. Hon rider en häst åt mig, jag en åt henne. hon hjälper mig att hoppa, jag hjälper henne. Ja det är super duperbra helt enkelt! ;)
 
Igår rullade allt på som vanligt även då. Eller ja vi hann med att vara på en liten utflykt då min tvillingsyster hade besök från huvudstaden. Det var ridning av alla hästar fram till lunch och sedan hade jag hoppträningar på kvällen :)
 
Måste bara skryta över Merchan och Nasse som hoppade helt fantastiskt i tisdags när de hoppades igenom lite lätt inför helgens tävlingar! WOW, så fina! :D hoppas det känns lika bra i helgen, haha!
 
Fick bli en bild från stranden i Falsterbo :)
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo