» Mycket på G

I söndags var jag i Eksjö och tävlade med fyra hästar.

 

Jag tävlade en ny häst (som jag ska tävla åt ägaren) för första gången, två stycken 120 med ett nedslag i varje men det känns väldigt bra inför kommande tävlingar. Jag har endast suttit på honom två gånger innan tävlingen och han är väldigt olik mina andra hästar. En väldigt fin herre på 13 år, e Cortez - Robin Z, vid namn Rossini. Jättekul att ha fått förtroendet att tävla honom :)

 

Picasso gick en 130, vi rev ettan då jag inte hade igång honom riktigt, men felfria resten och fick placering ändå. Det var en A A:0 med totalfel.

 

Merchan hade två ner i omhoppningen i 130. Kom i ett för högt tempo in i en kombination med två galoppsprång så vi rev B-hindret och sedan oxern efter som var fem språng efter kombinationen. Jag är väldigt nöjd med hur Merchan hoppade men jag red lite för forcerat mot slutet av banan vilket resulterade i dessa nedslag. Väldigt störande att få nedslag på en så försiktig häst, påbackning till mig själv..

 

Qulan hoppade en 140 och vi hade ett nedslag på en planka. Kom lite stort på en oxer och så var det sex korta språng till plankan, jag fick då tillbaka henne lite sent så hon rev med fram. Det var rätt korta avstånd på alla distanserna och jag började då banan med lite handbroms-ridning då Qulan har rätt stor galopp. Mot slutet av banan flöt det dock på bättre och hon hoppade super hela rundan! :)

 

Cappuccino är såld och åker nästa vecka och i lördags kom det hit en ny häst som ska vara här för träning. Spännande att det rör på sig! :)
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo