» Hemma från Borås

GP-kvalet igår gick inte som planerat. Jag fick inte in någon rytm alls! När du kommer ur rytm på dessa höjder finns inte mkt att spela på då det kommer distans efter distans så det finns inte mkt tid till återhämtning. Jag valde därför att utgå istället för att fortsätta hoppa hela banan "bara för att" då det ändå inte kändes bra. Det är ändå 150cm höga hinder. För att jag och Rossini ska kunna göra ett bra resultat på dessa höjder krävs att allt stämmer och det gjorde det inte denna gång tyvärr. 
Idag red vi därmed en 140 och han köndes jättefin! Rev insprånget i ena kombinationen men annars köndes det som en bra runda och en skön avslutning!
Jag är jättenöjd med Rossini i helgen trots att resultaten inte blev de bästa.
 
Att rida en så tuff tävling som andra tävling på året känns inte optimalt alls! Gina Tricot Grand Prix i Borås är utan tvekan den mest välarrangerade tävling på hela året! Allt är väldigt proffesionellt anordnat, bra mat, fina priser, superunderlag och hindermaterial, generös tävlingsledning då det bjuds på SM-bankett, det är ryttar-VIP mm. Ja det finns allt! För mig som inte har något ridhus så kommer en sådan tävling väldigt olägligt då chansen till banhoppningsträning är obefintlig. Det har inte funnits en enda tävling på närmre avstånd (då menar jag ändå upp emot 25mil hemifrån så chansen finns att åka över dagen). 
Jag tycker alltså att det är synd att denna tävling inte ligger längre fram i tiden. Då hade den varit ännu mer "optimal". 
Amanda skrev ett bra inlägg kring det HÄR.
 
Det är i vilket fall som helst väldigt inspirerande att vara på dessa tävlingar och se oerhört bra ridning och fina hästar! Jag har i helgen sett såååå fantastiska hästar att jag vet precis vad jag vill ha för typ av häst nästa häst jag köper. haha, tror därmed att jag aldrig kommer köpa någon då chansen är minimal att hitta någon ens i närheten ;) Vill inte nämna några namn men det finns hästar som jag tappat hakan av att se! Dessa hästar kombinerat med skicklig ridning gör att jag skulle vilja ha 20 talangfulla hästar ute i stallet och bara rida dygnet runt i hopp om att bli bättre och nå ännu mer framgång. 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo