» Från norr till söder

Resan hem från Umeå kändes inte alls så lång som jag hade trott. Trodde det skulle kännas som en hel evighet då man bara vill hem när man väl satt sig i bilen. Vi kom hem strax efter 24 så det var skönt.
Hästarna avslutade iaf sitt tävlande bra där uppe i norr. Artur var felfri i 120 på lördagen och hade ett futtigt nedslag i 130n på söndagen. Han debuterade ju 130 helgen innan (med en felfri runda)  så jag är jättenöjd. Detta är den absolut tuffaste tävling han någonsin gjort och han här skött sig med den äran.
Rossini var fin i båda 150-klasserna. 150n på söndagen som var en delfinal i Volkswagen GP var den absolut största bana vi någonsin ridit. Det var riktigt stort och brett och vi fick tre nedslag. Rundan går nog att se i efterhand, länk finns på Hippson. Jag är jättenöjd med båda 150-rundorna. Helena Persson vann med Bonzai och hon sa i en intervju efteråt att det var skönt att sitta på en häst med överkapacitet i denna klass, då sitter hon liksom på en EM-häst. Då förstår ni nivån på banan, det var endast tre felfria i grunden. 

Imorgon bär det av till flyinge med Lollo. Det blev inte många dagar hemma ;) förra veckan var jag dessutom på C-tränarutbildning på Strömsholm tisdag-onsdag. Som tur var kunde jag rida Lollo sent på onsdagskvällen och sedan strax efter kl 6 på morgonen på torsdagen innan vi åkte till Umeå. 

Håll tummarna för oss där nere :)


Fia
01 September, 2015 - 17:08

Lycka till. Hittills har det gått strålande med en felfri ritt idag!! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo