» Hoppning Cappuccino

 
Här är filmen på Cappuccino från idag. Detta är första gången jag hoppar honom och jag tyckte han var väldigt enkel att rida och lägga på hinder då han har lagom bjudning med en bra och reglerbar galopp.
 
Hans annons hittar ni här: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=678556
 
 

» Full fart

Gappa och Cappuccino är de enda som rids här hemma. De andra har lite ledigt vilket passar rätt bra med tanke på de kopiösa mängder snö som kommit. Idag har det varit full rulle då jag var iväg och red fyra hästar under morgonen/förmiddagen. Cappuccino var sedan en vända i ridhuset för vi skulle fixa en film till hans annons. Filmen kommer upp här så fort den laddats på youtube.

Måste säga att det är väldigt mysigt och juligt ute just nu. Hade jag inte haft hästar hade jag älskat vädret! Hade jag haft ett ridhus hade jag också älskat det! Nu tycker jag mest att det är.. mysigt. Allt är så fruktansvärt tungjobbat i det här vädret men det värsta är att ridmöjligheterna är så dåliga i jämförelse med när det är barmark. Fram till jul och nyår går bra sen är det okej om den smälter bort! ;)


» Trött

En trött Qula!


» Sivan

Våran stallkatt Sivan är rätt social av sig..
 
 

» Gappa

I onsdags flyttade Gappa hem till mig igen. Anledningen till detta är att hon ska säljas då Julia (hennes ägare) inte känner att de passar helt tsm. Gappa är väldigt väldigt speciell och de har haft problem med henne tidigare. Jag trodde att det skulle fungera mellan Julia och Gappa och det har det gjort, de har startat två starter tsm och vunnit båda dessa! :)
 
Väldigt tråkigt att hon ska säljas.. Gappa är en fantastisk liten häst med ett enormt språng. Hon ger en väldigt häftig känsla när man hoppar henne.
 
Julia har förklarat lite mer på sin blogg , såhär skrev hon i tisdags.
 
Jag har somsagt inte skrivit så mycket om Gapa på sistone, har väl mest skrivit att det inte funkat så bra.
 
Skriver ut detta så ni vet varför jag inte kommer skriva om henne längre, klart jag kommer göra men inte på samma sätt.
 
Igår red jag henne i ridhuset, jag longerade innan och hon var som vanligt helt lugn i sig själv. Red runt lite sen och det var ingenting men sen när hon inte vill stannar hon och lägger öronen bakåt, och jag vet verkligen inte hur jag ska göra för att få ur detta ur hennes huvud (och det är inte en valack som man kan banka på direkt). Vi klickar inte kan man säga, bara när vi hoppar så funkar det asbra. Men jag vill att det ska kunna klicka i markarbetet med och det gör det inte, hon gör tendenser som byggs på hela tiden som är ett tecken på att hon kommer ta överhanden senare. Och jag är inte den här ryttaren som inte är van vid sånna här ''problem''. Jag kom in igår och beslutade för att jag inte ''ville'' behålla henne. Det var jätte jobbigt men jag vill ha en häst som ska funka i markarbetet och det gjorde de inte mellan mig och Gappa. Men tex det funkar för Julia J och gappa, det funkar inte mellan mig och Gappa, vi är inte gjorda för varandra. Vi har velat fram och tillbaka men jag har hela tiden sagt att jag vill ha kvar henne, för att jag vet hur bra denna häst är. Men igår så bestämde jag mig somsagt.
 
Julia Johansson (som tävlade henne och har haft henne under en längre tid, min hopptränare) kommer idag redan ta med henne hem och ha till försäljning. Det känns så himla bra att just Julia kan ta henne, för hon kan henne utan och innan. Men det är jätte jobbigt denna dagen vi kommer sälja henne, hon är verkligen en hoppmaskin som man skulle vilja ha på alla hästar. Helt fantastisk häst som jämt vill ha uppmärksamhet i stallet och mysa.
 
Skrev av mig lite nu, tårarna rinner just nu. Allt är så jobbigt, men det här är det bästa. Jag kommer länka här på bloggen när hon är ute på hästnet och när hon är såld..
 
Ska duscha henne och gå ut och gå med henne, världens finaste<3