» Nirwana 27

En film på vår nya 4-åring. Eller ny och ny, vi har haft henne i lite mer än en månad. Jag gillar henne jättemkt då hon har en härlig energi och hög ridbarhet med en fantastisk galopp.
Vi hade Pay and jump i vår klubb i tisdags så det passade perfekt att "träna på att tävla" dagen efter, genom att hoppa fram på framhoppningen och sedan gå direkt in på tävlingsbanan. 
 
Hon är e Nekton-Quinar-Capitol I-Sacramento Song
 

» Kickan i sin 130-debut🌟
» Vilka hästar!

Helgen var fantastisk! I fredags åkte vi upp till Enköping (Jump Club) och hoppade ett 4-årskval till Falsterbo med Pelle. Han hoppade fantastiskt fint vilket även Jens Fredricson, Lotta Björe och Sylve Söderstrand tyckte vilket gjorde att vi kom 3:a. Det är bedömning för 4-åringar till Fbo där ridbarhet, kapacitet, teknik och förmåga poängsätts😊
På vägen hem lämnade mamma av mig i Åby hos Norrköping Horse Show dit Linda hade kört Rossini. Jag red superfort och vann 140-klassen med 76starter. Vet inte vad som hänt, men Rossini och jag har blivi jättesnabba😉 
I lördags var Conny felfri i en 120 och hoppade jättefint! Han var trött på söndagen och vi gjorde en mindre bra runda då. 
Just nu sitter jag i bilen påväg hem från tävling med Kickan som har debuterat 130 felfritt. Wow vilken häst! Jag har bara haft henne i en månad så vi känner inte varandra så bra ännu men har ändå lyckats prestera över förväntan. Superkul!!😃

Osammanhängande text men jag var bara tvungen att uttrycka min lycka över  vår fina 4, 5 och 6-åring. Och såklart även Rossini!

» Tävling igår

Var och hoppade Conny på en kvällstävling igår. Så himla smidigt när det är 15minuters bilväg och med en tävling på en vardag👍🏻 
Det var bara Conny som fick följa med denna gång. I 110 kändes det sådär, vi rev bakbommen på ettan o sedan ytterligare en bakbom. Framhoppningen var inomhus och det var jättevarmt i ridhuset så jag gick ut därifrån lite för tidigt vilket gjorde att han inte var helt igång på ettan, så helt klart en tabbe från min sida.
I 120n kändes han däremot jättebra och var felfri! Jag smällde till med ett längdhopp på ettan men red sedan bättre resten av banan😃 

Vilket underbart väder vi har nu! Känns som att det är mitt i sommaren. 
» Kickan debut 120cm


» Missade visst Kickans film

Insåg precis att jag missade att lägga in Kickans film😜 den kommer i ett nytt inlägg senare!

» Lediga platser

Fyra nya boxar är nu på sin plats vilket innebär att jag har möjlighet att ta emot fler hästar för tillridning, träning, tävling, försäljning och matchning mot championaten. 
Jag har tävlat SM i hoppning i samtliga kategorier på ponny och även som junior, YR och senior. 
Idag tävlar jag aktivt tom svår klass och har kvalat flertalet unghästar till Falsterbo och Flyinge. Jag håller även mycket träningar och är snart färdigutbildat C-tränare. 
Vid intresse kontakta mig via mail eller telefon. juliaajohansson@live.se , 0768-553918. 
» Pelle och Kickan

Pelle var förra helgen felfri i sin debut i 90cm. Han känns som en rutinerad häst när han är inne på banan, bara 4 år gammal. Jag är löjligt förtjust i honom :)
 
 
Och nedan, Kickans debutrunda från 120n i torsdags. Wow vad fin hon kändes!!
 

» Bra debut

Kickan felfri i sin 120-debut idag!!😃 hon hoppade superfint, film kommer.
» Två nya hästar

Rosa och Qickan är de två senaste tillskotten i stallet. Rosa kom för snart två veckor sedan o Qickan för en vecka sedan.

Miss Quickly (Qickan) är ett sto f 2010 e Cyklon-Everest. Hon har startat tom 115cm sedan tidigare. Vi tävlingsdebuterade redan i lördags  red en 1m-klass och var felfria. 

Rosa är ett sto f 2012 e Nekton-Quinar-Capitol I-Sacramento Song. Hon är köpt från hennes uppfödare i Tyskland. Samma uppfödare som Pelle. 


Qickan