» Duktiga bebisar

Sonja tävlingsdebuterade felfritt i 90cm igår. Conny hoppade jättefint men jag gjorde en miss på ett hinder så vi fick en rivning. 
Det är så roligt med dessa två 4-åringar. Sonja gjorde sin livs första tävling och Conny sin andra och båda beter sig som om de aldrig gjort annat. De är supersnälla att ha att göra med och även inne på banan är de väldigt coola, så himla skönt!
Om två veckor ska vi tillbaka till samma anläggning och då tävla 1meter. Sedan blir det lite ledighet innan träningen sättet igen inför 5-årssäsongen :)

Blågul rosett fick hon till och med ;)


» Flyinge

Vi är just nu nere i Flyinge och tävlar. Kom hit igår och åker hem imorgon och på söndag blir det lokal tävling med Conny och ev Sonja, sonja är reserv just nu. 
Med oss till Flyinge har vi Artur och Rossini. Artur hoppade 130 igår och 125 idag och har varit felfri i båda😃 
Rossini och jag rev sista hindret i 145 igår, blev väldigt långt på distansen till sista hindret så blev ett lite platt språng. Tydligen hade en säkerhetskålla löst ut på en bakbom som vi var i, dock utan att ramla ner, men detta räknades alltså som ett nedslag det med. 
Idag gick Rossini en 140, han hoppade mkt finare idag och jag red bättre med mer skänkel. Vände lite tajt in på en kombination då det var en A.0a, så rev bakbommen på A-hindret då vi fick ett rätt stort läge. Vi står uppstallade i ett stall några hundra meter från tävlingsplatsen. Hästarna trivs super i deras stora halmboxar. Dessutom så är Artur och Rossini BFFs😍

» Grevagården

Artur har idag hoppat felfritt i 130. Detta är den svåraste klass han gått hittills och han kändes jättebra!😊 

Artur var stolt över sig själv efter nollan, även mamma var stolt över honom (såklart). 

» Sonja och Conny

Här kommer filmen på Sonja.
Jag har även en film på Conny som legat på youtube en längre tid men inte blivit upplagd här. Conny som tävlingsdebuterade idag med en felfri runda i 90cm och 4fel i 95cm. Han skötte sig alldeles utmärkt på alla sätt och vis. Inte nog med det, han klipptes för allra första gången igår. Jag började med halsen och halva huvudet, när det gick bra fortsatte jag med kroppen och senare benen. Vips, så var hela hästen klippt och han rörde inte en fena. Conny är nog världens snällaste 4-åring!!
 
Sonja f 2011 e Quidado - Lasino - Contender - Lord
 
Conny f 2011 e Cohiba - Cardento

» Veckan som gått

Skönt att vara hemma en hel vecka, var ju borta i Flyinge söndag-tisdag och sen Helsingborg onsdag-söndag förra veckan. Skåne tur och retur kan man säga :p 
I veckan har vi varit iväg och löshoppat vår 3-åring Pelle för första gången. Vet inte om han är löshoppad innan i Tyskland eller ej, han borde vara det. Vi hoppade väldigt lågt men det såg lovande ut tycker jag. Nästa vecka ska iväg igen :)
Sonja har börjat hitta sina språng mer och mer och börjar visa riktigt fina kvaliteter! Jag har gillat henne väldigt mkt sedan dag 1, vi köpte både henne och Pelle osedda så man vet ju aldrig vad man får hem riktigt. Eller Sonja hade vi faktiskt sett en löshoppningsfilm på. Hon har dessutom börjat komma ur "bubblan" mer och mer, hon var lite nollställd i början och var bara riden i ridhus. Nu har hon vaknat ull liv och fått mer gajst, vilket jag även tror är anledningen till att hon börjat trycka ifrån och hoppa bättre också. 

Mamma filmade ett språng i veckan. Hon vill helst inte filma då det är lättare att hjälpa till och vara mer delaktig när hon ser mig hoppa live och inte behöver titta ner i mobilen. Kan publicera filmen senare :)
» Placerad i Grand Prix

9:a i dagens 145cm Grand Prix och därmed fjärde bästa svensk. Även 6:e bästa ekipage under meetinget :D
Wow jag är så himla glad över våra prestationer denna helg!!